CELEBRITIES

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Φωτογραφίζει τον γιο του στο πιο fun καλοκαιρινό στιγμιότυπο

Papadakis Press Παναγιώτης Αξιώτης

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στον 1.5 έτους γιο του και απολαμβάνει να τον τραβάει διάφορες φωτογραφίες και να τις μοιράζεται με τους ακόλουθούς του στα social media.

Στην τελευταία φωτογραφία που έβαλε με τη μορφή του Instagram Story, απεικονίζεται ο γιος του με πράσινο σετ και ένα μπλε bucket hat με καραβάκια, να κρατά ένα λάστιχο και να καταβρέχει παντού. Ως φόντο έχει τη θάλασσα απογειώνοντας αυτή την fun, καλοκαιρινή στιγμή. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα για μουσική υπόκρουση επέλεξε το τραγούδι Καλοκαιρινό του αγαπημένου του συγκροτήματος, των Χατζηφραγκέτα.

Ο σεφ λατρεύει να περνά χρόνο με τον γιο του Κίμωνα και αυτή δεν είναι η μοναδική ανάρτηση μαζί του. Στην τελευταία φωτογραφία στο προφίλ του τους βλέπουμε μαζί στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Στο τρυφερό στιγμιότυπο, ο κριτής του MasterChef κάθεται σε μια από τις θέσεις των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ ο γιος του βρίσκεται ακριβώς από πίσω του όρθιος και έχει πάρει αγκαλιά τον πατέρα του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δίνει ένα φιλί στο χέρι του παιδιού του. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τότε με χιούμορ: «Εεεεε….οοοοοο….χούλιγκαν με πάνες, τυρόπιτα και μπιμπερό».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου απέκτησαν τον Κίμωνα, τον Σεπτέμβρη του 2022. Και παρόλο που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, η χαρά της γονεϊκότητας δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο chef στις 20 Σεπτεμβρίου εκείνου του έτους μιλούσε για το «φιλαράκι» που μπήκε στη ζωή του.

«Γνώρισα ένα καινούργιο φιλαράκι που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα. Νιώθω, όμως, πως έχει να μας μάθει πολλά», έγραφε στο Instagram για την έλευση του γιου του στον κόσμο.

Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό είχε έρθει αντιμέτωπο με τη φημολογία ότι έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. «Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί» είχε πει ανάμεσα σε άλλα, η δημοσιογράφος, Τζώρτζια Συρίχα, στην εκπομπή Επί τόπου.

Μετά από αυτό με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε story στο Instagram με την Χρύσα Μιχαλοπούλου, βάζοντας έτσι με τον μοναδικό του τρόπο, τέλος στις φήμες περί χωρισμού. Λίγες μέρες αργότερα, δημοσίευσε ξανά μία φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την ηθοποιό να φοράει τη μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, του Πανιωνίου.