STYLE SHOPPING

Καλεσμένη σε γάμο: 6 μαύρα παπούτσια που πάνε με όλα

Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Τα μαύρα παπούτσια δείχνουν την ευελιξία τους σε κάθε περίσταση και μέσα από κάθε σύνολο. Την ίδια στιγμή που ένα μαύρο ζευγάρι σανδάλια θα ολοκληρώσει άψογα ένα σύνολο για το γραφείο, μπορούν επίσης να κάνουν το τέλειο match με το ρούχο που θα επιλέξεις για τους καλοκαιρινούς γάμους.

Είναι η ευελιξία του συγκεκριμένου χρώματος που τα καθιστά μία ιδανική επιλογή για άψογες εμφανίσεις. Ας το δούμε αναλυτικά: Αν για παράδειγμα, έχεις επιλέξει ένα φόρεμα με bold μοτίβα τότε ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα θα ολοκληρώσει άψογα το σύνολο που έχεις σκεφτεί. Αν, από την άλλη πλευρά, θέλεις να κινηθείς σε μίνιμαλ αισθητική που βασίζεται στη μονοχρωμία τα μαύρα παπούτσια δείχνουν και πάλι την πρακτικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα γίνονται η τέλεια βάση για δημιουργικό styling.

Τι σχέδιο να επιλέξεις; Η απάντηση ποικίλλει ανάλογα με την αισθητική του γάμου και κυρίως με την τοποθεσία. Οι γάμοι που πραγματοποιούνται σε αστικό περιβάλλον ευνοούν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια (ή τα mules με πιο λεπτό τακούνι). Αν ο γάμος πραγματοποιείται στην εξοχή ή σε κάποιο νησί, τότε προτείνουμε φλατ παπούτσια ή με χαμηλό τακούνι. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μια αγορά-επένδυση. Από mules και εσπαντρίγιες ακολουθούν, παρακάτω, 6 επιλογές για να διαλέξεις.

Καλεσμένη σε γάμο: 6 μαύρα παπούτσια που πάνε με όλα

Τα mules με φιόγκο και mesh ύφασμα

Τα φλατ σανδάλια για να φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο στο νησί

Οι κομψές εσπαντρίγιες αν ο γάμος γίνει στην εξοχή

Τα μαύρα πέδιλα που θα ολοκληρώσουν άψογα τις εμφανίσεις με slip φορέματα

Με άνετο τακούνι για να χορεύεις όλο το βράδυ

Μαύρα παπούτσια: Το statement σχέδιο για να κάνεις τη διαφορά