CELEBRITIES

Natalie Portman: Χορεύει παρέα με drag queen στη Μύκονο. Opa!

AP Photo/Chris Pizzello

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος αρκετοί είναι οι διάσημοι που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά. Λίγες μέρες πριν είδαμε τις αδερφές Kardashians στις Σπέτσες. Αυτή τη φορά ταξίδεψε στη χώρα μας η Natalie Portman, η οποία επισκέφθηκε ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά των διασήμων, τη Μύκονο. Να σημειώσουμε ότι στο νησί ήταν και ο Kevin Hart, οποίος άφησε φιλοδώρημα ύψους 37.000 δολαρίων.

Η οσκαρική ηθοποιός επέλεξε λοιπόν το Νησί των Ανέμων, για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όχι τυχαία. Το νησί φημίζεται για τη ξεχωριστή νυχτερινή ζωή του, αλλά και το πολυτελές lifestyle που το χαρακτηρίζει. Βίντεο που προβλήθηκε και από την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega την Τρίτη, 9 Ιουλίου, επιβεβαιώνει ότι η Natalie Portman απόλαυσε τη διαμονή της, αφού φαίνεται να χορεύει με drag queen, με την Athena Dion, σε γνωστό μαγαζί του νησιού. Σε κάποιες άλλες εικόνες, φαίνεται να βρίσκεται σε κάποια παραλία. Να πούμε ότι, πριν την άφιξη της στην Μύκονο, είχε βρεθεί και στα Κουφονήσια.

Η Athena Dion ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, τη φωτογραφία της με την Natalie Portman, γράφοντας στη λεζάντα: «Wow wow wow wow !! Είμαι πανευτυχής που συνάντησα την Natalie Portman σήμερα στο Jackie O της Μυκόνου! Όμορφη γυναίκα εκπληκτικό ταλέντο που είχε μια υπέροχη βραδιά με τους φίλους, τα παιδιά και την οικογένειά της».

Ο χωρισμός με τον Benjamin Millepied

Πριν από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2023, η Natalie Portman κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, χορευτή-χορογράφο μετά από 11 χρόνια γάμου, όπως είχε αναφέρει το People. Σύμφωνα με το Us Weekly, οι σύζυγοι και γονείς 2 παιδιών, Natalie Portman και Benjamin Millepied χώρισαν λόγω απιστίας του τελευταίου με μία 25χρονη γυναίκα.

Άτομο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, είχε πει για την ηθοποιό: «Αρχικά, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά οι φίλοι της τη βοήθησαν πολύ να το διαχειριστεί». Και πρόσθεσε: «H Natalie πέρασε έναν δύσκολο χρόνο με πολύ πόνο και κατάφερε να επιβιώσει, να είναι πιο δυνατή και να βρίσκει τη χαρά στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της.

Προτεραιότητά της είναι η ομαλή μετάβαση στη νέα κατάσταση για τα παιδιά. Και εκείνη και ο Ben αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και θέλουν να είναι οι καλύτεροι γονείς. Τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό».

Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική ζωή της ηθοποιού, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η σταρ βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον ηθοποιό Paul Mescal. Μέχρι τώρα καμία από τις 2 πλευρές, δεν το έχει επιβεβαιώσει.