ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Η Courteney Cox έγινε 60 και μπήκε στην κατάψυξη. Κυριολεκτικά

Invision/AP Images Richard Shotwell

Την Courteney Cox πιθανότατα να τη θυμάσαι από τότε που υποδυόταν τη Monica Geller στα Φιλαράκια πίσω στα θρυλικά 90s. Ο καιρός από τότε έχει περάσει και κάπως έτσι η Courteney Cox βρέθηκε να γιορτάζει τα 60 της χρόνια, ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις κοιτώντας την.

Η Courteney Cox, λοιπόν, «πάτησε» τα 60 και θέλησε να τα γιορτάσει χρησιμοποιώντας το χιούμορ της. Εξάλλου, κανείς μας δεν θα έπρεπε να παίρνει την ηλικία του στα σοβαρά γιατί το να μεγαλώνεις σημαίνει ότι ζεις, ωριμάζεις, αποκτάς περισσότερες εμπειρίες και μαθαίνεις καινούργια πράγματα.

Η Courteney Cox έγινε 60 και μπήκε στην κατάψυξη

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να «αποκαλύπτει» τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης που η ίδια ακολουθεί -και τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής και χαλάρωση (;) στην κατάψυξη.

Η ίδια, λοιπόν, στην αρχή φαίνεται να χρησιμοποιεί διάφορα όργανα γυμναστικής ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι στο τέλος όπου τη βλέπεις να βγαίνει μέσα από έναν μικροσκοπικό καταψύκτη φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, μια μάσκα προσώπου και ένα καπέλο. «Τι; Είναι κρυοθεραπεία», ακούγεται να λέει καθώς ξεπροβάλλει μέσα από τον καταψύκτη.

«Λοιπόν, έχω γενέθλια. Δεν μου αρέσει ο αριθμός, αλλά, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Απλά, πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς», ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο η Courteney Cox που μπορεί να ξεκίνησε το ταξίδι της στη 6η δεκαετία της ζωής της, αλλά δεν παραλείπει να ακολουθεί αυστηρά το πρόγραμμα γυμναστικής της.

Μιλώντας το 2017 για το γήρας και πόσο δύσκολη διαδικασία είναι, ειδικά για μια ηθοποιό του πάντα τέλειου κόσμου του Hollywood, η Courteney Cox είχε πει:  «Νομίζω ότι το να μεγαλώνεις είναι απλά σκληρό γενικά. Νιώθω ότι είμαι 34, οπότε η σκέψη πώς δεν είμαι, μου φαίνεται κάπως αφύσικη. Αλλά το Hollywood, αυτή η βιομηχανία, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Μεγάλωσα σκεπτόμενη ότι η εμφάνιση ήταν το πιο σημαντικό πράγμα. Κι αυτό είναι κάπως λυπηρό γιατί με έκανε να μπλέξω. Προσπαθούσα πολύ σκληρά να συντηρήσω την εμφάνιση που στην πραγματικότητα έκανα τα πράγματα χειρότερα», είχε πει σε συνέντευξή της στο New Beauty.

Η ίδια στη συνέχεια μίλησε αναλυτικότερα για την εμμονή της με την εξωτερική της εμφάνιση. «Λοιπόν, αυτό που τελικά συνέβαινε είναι να πήγαινες σε έναν γιατρό που σου έλεγε: “Δείχνεις υπέροχη, αλλά θα σε βοηθούσε μια ενεσούλα εδώ ή ένα filler εκεί’. Οπότε έβγαινες από το ιατρείο του και δεν έδειχνες κακή και σκεφτόσουν ότι κανείς δεν το πρόσεξε αλλά είναι καλό. Μετά κάποιος σου λέει για έναν άλλο γιατρό: “Αυτός είναι φανταστικός. Είναι γιατρός εκείνου του τύπου που μοιάζει τόσο φυσικός”. Και γνωρίζεις τον γιατρό και σου λέει: ‘Πρέπει απλά να κάνεις αυτό’».

Σήμερα, στα 60 της χρόνια, η Courteney Cox με ένα μικρό βίντεο και όπλο το χιούμορ της τρολάρει τον εαυτό της και κάθε άνθρωπο εκεί έξω που θα πει ότι δεν κάνει παρά τη μίνιμουμ προσπάθεια για να παραμείνει fit στο πέρασμα του χρόνου.

Όσο για τη στιγμή που βγαίνει από την κατάψυξη η Courteney Cox είχε παραδεχτεί παλιότερα ότι πίστευε ότι θα μισήσει το trend ευεξίας cold plunging, αλλά έμαθε να το αγαπά στο πέρασμα των χρόνων.

«Νιώθω τέλεια για ώρες μετά. Οπότε όσο και να τρέμεις στην ιδέα να μπεις μέσα, γνώριζε ότι μετά θα νιώσεις τόσο καλά. Η ντοπαμίνη που σου προσφέρει, κρατά αρκετά. Δοκίμασε το. Αλήθεια, αξίζει», είχε πει και προφανώς δεν αναφερόταν στην κατάψυξη αλλά σε μία κανονική θεραπεία κρυοθεραπείας στην οποία το σώμα βυθίζεται σε παγωμένο νερό.