CELEBRITY BEAUTY

Selena Gomez: Φορά το αξεσουάρ μαλλιών που θα σε γυρίσει στα 90s

Instagram/selenagomez/

Τα 90s και 00s έχουν κάτι το νοσταλγικό. Είναι εικόνες και αναμνήσεις. Είναι ατελείωτα ξενύχτα και μουσική. Είναι ανεμελιά. Είναι οι κάθε λογής fashion και beauty τάσεις (τα αξεσουάρ, τα τσόκερς, τα σκισμένα τζινς, το καρό, οι μπαντάνες κλπ) που έχουν μείνει χαραγμένα – τουλάχιστον στο δικό μου νου. Κι όπως καταλαβαίνεις, κάθε φορά που μία τάση από αυτή τη δεκαετία κάνει την εμφάνισή της στα social media όπως η τελευταία φωτογραφία της Selena Gomez στο Instgram, δεν γίνεται να με αφήσει ασυγκίνητη.

Πριν λίγες μέρες ο celebrity manicurist Tom Bachik (που επιμελείται μεταξύ άλλων τα μανικιούρ της Jennifer Lopez και της Camila Cabello) ανέβασε μία φωτογραφία της Selena Gomez στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και ενώ κανείς θα περίμενε το μανικιούρ της να κλέψει τις εντυπώσεις, η λευκή φαρδιά κορδέλα στα ματιά της ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας. Το αξεσουάρ μαλλιών που τόσο τιμήθηκε όσο λίγα στα 90s και στα 00s.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η τραγουδίστρια άφησε τα μαλλιά της λυτά στους ώμους ενώ επέλεξε να φορέσει μία λευκή κορδέλα που εκτός από πρακτικότητα, έκανε το τέλειο match με το λευκό strapless φόρεμά της. Σε συνδυασμό μάλιστα με το natural makeup της, το όλο look της έδειχνε αρκετά καλοκαιρινό και fresh. 

Είσαι έτοιμη να δεις τη Selena Gomez με το πιο iconic αξεσουάρ μαλλιών εκείνης της δεκαετίας;

Η Selena Gomez με κορδέλα στα μαλλιά

Οι κορδέλες μπορούν να κάνουν ένα γρήγορο update σε κάθε εμφάνιση. Μπορείς τις φορέσεις στις διακοπές σου στο νησί μαζί με λινά φορέματα, καφτάνια, και φυσικά στην παραλία, συνδυασμένες μ’ ένα wet hair look. Το πιο αβίαστα cool χτένισμα που μπορεί εύκολα να κάνει κανείς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.