HOME SHOPPING

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: 6 απαραίτητα έπιπλα εξωτερικού χώρου για να κάνεις τη σωστή επένδυση

Pexels

Οι εκπτώσεις θέλουν προσοχή. Δεν είναι λίγες οι φορές που υποκύπτεις στην παγίδα του υπερκαταναλωτισμού, αγοράζοντας φθηνά αντικείμενα που απλά πέτυχες σε καλή έκπτωση, χωρίς ουσιαστικά να τα χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

Τώρα, όμως, που είναι καλοκαίρι και εσύ έχεις αργήσει να διαμορφώσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την περίοδο των εκπτώσεων και να επενδύσεις σε κάποια βασικά και διαχρονικά έπιπλα εξωτερικού χώρου. Παρακάτω, λοιπόν, επιλέξαμε για εσένα 6 stylish έπιπλα εξωτερικού χώρου για να κάνεις τη σωστή επένδυση που θα μείνει στον χρόνο.

Τα basics των καλοκαιρινών εκπτώσεων: 6 έπιπλα εξωτερικού χώρου για να κάνεις σωστή επένδυση

Καναπές

2321610.jpg
LA REDOUTE

Πολυμορφικός καναπές κήπου, Celena

Πλάτος: 157/204 εκ. Ύψος: 77 εκ. Βάθος: 87 εκ. Ύψος καθίσματος: 37 εκ.
599,00 € 479,20 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Ο πολυμορφικός καναπές Celena διαθέτει 2 βολικά μπράτσα. Δηλαδήδιπλωμένα τα μπράτσα, ο καναπές γίνεται διθέσιος ενώ με ανοιγμένα μπράτσα, ο καναπές μετατρέπεται σε ανάκλιντρο ή σε ντιβάνι, ή προσφέρει επιπλέον θέσεις καθίσματος. Κατασκευασμένος από ξύλο ακακίας που διακρίνεται για την ποιότητα και κατ’ επέκταση για την ανθεκτικότητά του.

Coffee table

έπιπλα εξωτερικού χώρου εκπτώσεις
DIAFANOSTORES

SOLARO Τραπεζάκι γωνιακό

60x40 εκ.
159,00 € 127,20 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Σκελετός αλουμινίου με μαξιλάρια, πλέξη από κορδόνι και επιφάνεια από Stone Glass. Ένα coffee table που θα σε βολέψει στον εξωτερικό σου χώρο.

Σετ τραπεζαρίας για κήπο

unnamed-file146.jpg
LEROY MERLIN

Σετ τραπεζαρία Naterial Ovion essential 8 τεμαχίων από αλουμίνιο/ατσάλι

Μήκος τραπεζιού: 168 εκ. Ύψος τραπεζιού: 72 εκ. Ύψος πολυθρόνας: 87 εκ. Ύψος καρέκλας: 87 εκ. Ύψος καναπέ: 87 εκ. Πλάτος τραπεζιού: 88 εκ.
349,00 € 299,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Ένα πλήρες και άνετο σετ τραπεζαρίας αποτελούμενο από ένα τραπέζι, 6 πολυθρόνες και μια ομπρέλα. Το κάθισμα και η πλάτη είναι κατασκευασμένα από Textilene του οποίου η ελαστικότητα βοηθάει στο να είναι βολικό. Αυτό το υλικό αντέχει σε εξωτερικό περιβάλλον.

Σετ για το μπαλκόνι σου

Σετ Μπαλκονιού Homefit Oia Άσπρο
PRAKTIKER

Σετ Μπαλκονιού Homefit Oia Άσπρο

Ύψος καρέκλας: 79 εκ. Μήκος καρέκλας: 41 εκ. Πλάτος καρέκλας: 46 εκ. Μήκος τραπεζιού: 60 εκ. Πλάτος τραπεζιού: 60 εκ. Ύψος τραπεζιού: 71 εκ.
79,00 € 59,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Κάθε μπαλκόνι χρειάζεται ένα σετ επίπλων και το σετ βεράντας Oia από την Praktiker το βρίσκεις σε έκπτωση. Με στιβαρό και κομψό σχεδιασμό, το σετ αυτό είναι η τέλεια προσθήκη στον εξωτερικό σου χώρο. Το υλικό κατασκευής του προσδίδει ανθεκτικότητα στον χρόνο και τη χρήση. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για να απολαύσεις τον εξωτερικό σου χώρο μόνος σου ή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το σετ περιλαμβάνει 2 καρέκλες με ψηλή πλάτη, για να κάθεσαι με άνεση. Θα διευκολύνει την σωστή στάση του σώματος, προσφέροντας ταυτόχρονα αναπαυτικότητα.

Κουτί – ντουλάπα αποθήκευσης

Χειροποίητο, πτυσσόμενο μπαούλο από καλάμι θαλάσσης Kino με αφαιρούμενο καπάκι και λαβή. Mε εκλεπτυσμένο country στιλ διακόσμησης, αυτό το μπαούλο θα γίνει αναντικατάστατο κομμάτι της εξωτερικής διακόσμησης.

Πολυθρόνα

έπιπλα εξωτερικού χώρου εκπτώσεις
IKEA

BONDHOLMEN πολυθρόνα εξωτερικού χώρου

Πλάτος: 77 εκ. Βάθος: 81 εκ. Ύψος: 80 εκ. Πλάτος καθίσματος: 62 εκ. Βάθος καθίσματος: 59 εκ. Ύψος καθίσματος: 46 εκ.
242,00 € 126,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μια έξτρα πολυθρόνα (ή και παραπάνω) εκτός από τον βασικό καναπέ είναι απαραίτητη προσθήκη στον εξωτερικό σου χώρο για εκείνα τα βράδια που θα μαζευτείς σπίτι με τους φίλους σου. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο και διαθέτει μαλακά μαξιλάρια σε σκούρο γκρι χρώμα που δεν ξεθωριάζει εύκολα, είναι αδιάβροχα και έχουν αντιολισθητική επιφάνεια.