CELEBRITIES

7 διάσημα ζευγάρια του Hollywood που χώρισαν και τα ξαναβρήκαν

Evan Agostini/Invision/AP

Ένας χωρισμός έχει πολύ πόνο, πολύ κλάμα και πολύ δράμα και γι’ αυτό ο κάθε άνθρωπος από την πλευρά του κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση και να προχωρήσει τη ζωή του. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που προκύπτει επανασύνδεση μετά από έναν χωρισμό, ακόμα και σε όσους ισχυρίζονταν ακράδαντα ότι δεν θα γυρνούσαν ποτέ πίσω. Η μοίρα όμως, όπως αποδεικνύεται συχνά, έχει άλλα σχέδια.

Μπορεί οι συνθήκες της ζωής – ακόμα και μετά από πολλά χρόνια – να φέρουν ξανά ένα πρώην ζευγάρι κοντά, να αναβιώσουν οι 2 άνθρωποι όμορφες στιγμές από το παρελθόν και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ο ένας για τον άλλον. Υπάρχει ακόμα και η περίπτωση να μην ξεπεράσει ποτέ κανείς ολοκληρωτικά τον/-την πρώην του και αναπόφευκτα να καταλήξουν μαζί. Τα παραπάνω είναι πιθανά και αληθινά σενάρια και αν δεν μας πιστεύεις, σου έχουμε 7 διάσημα ζευγάρια του Hollywood που αποδεικνύουν ότι το “back to basics” στην πραγματικότητα μπορεί να πετύχει.

Chrissy Teigen – John Legend

Invision/AP / Evan Agostini

Ο τραγουδιστής προσπάθησε να χωρίσει μια φορά με την Chrissy Teigen, αλλά εκείνη δεν το επέτρεψε να συμβεί. «Ήμουν πραγματικά αγχωμένος και απασχολημένος», είχε πει ο John Legend στο Guardian. «Σκεφτόμουν ότι θα ήμουν πιο χαρούμενος single αυτή τη στιγμή». Η σύζυγός του ως απάντηση σε αυτό το περιστατικο ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ένας σοβαρός χωρισμός. «Δεν ήταν ένας τυπικός χωρισμός. Ήταν σε περιοδεία και η φωνή του πονούσε και ήταν γκρινιάρης για τα πάντα και στην πρόταση του, απάντησα απλά ”όχι”», αποδεικνύοντας ότι δεν τα παράτησε στην πρώτη δυσκολία.

Adam Levine – Behati Prinsloo

Jordan Strauss/Invision/AP

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 και το μοντέλο και πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret χώρισαν το 2013 μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης. Ο τραγουδιστής άρχισε μάλιστα να βγαίνει με ένα άλλο μοντέλο, τη Nina Agdal. Το ζευγάρι όμως λίγο καιρό μετά τα ξαναβρήκε. Πέρασαν και μια κακή φάση, καθώς κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο σταρ απάτησε το μοντέλο με την Sumner Stroh.

Όμως, ο ίδιος βγήκε και είπε: «Είχα κακή κριτική ικανότητα μιλώντας με οποιαδήποτε πέρα από τη σύζυγό μου φλερτάροντας με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν απίστησα, αλλά ξεπέρασα το όριο κατά τη διάρκεια μίας περιόδου της ζωής μου που μετανιώνω». Το ζευγάρι έχει ξεπεράσει αυτό το μελανό σημείο στη σχέση τους, αφού η Behati Prinsloo το 2023 έφερε στον κόσμο το 3ο τους παιδί. Έχουν 2 κόρες ακόμα, την Dusty και την Gio.

Jessica Biel – Justin Timberlake

Evan Agostini/Invision/AP

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και χώρισε τον Μάρτιο του 2011. Σε συνέντευξη του Vanity Fair ο τραγουδιστής είχε εκφράσει τη στεναχώρια του για τον χωρισμό. 9 μήνες μετά τα ξαναβρήκαν όμως και μέχρι σήμερα παραμένουν ερωτευμένοι, έχοντας μάλιστα παντρευτεί και αποκτήσει μαζί 2 παιδιά.

Justin Bieber – Hailey Baldwin

ερωτικά τρίγωνα διασήμων Cyrus Jordan Strauss/Invision/AP Images

Ο Justin Bieber έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής λόγω της προσωπικής του ζωής, αφού οι fans του μέχρι και σήμερα συγκρίνουν την πρώην του, Selena Gomez, με τη νυν σύζυγό του, Hailey Baldwin. Και πώς να μην προκύψει αυτό το αποτέλεσμα, όταν ο τραγουδιστής από το 2014 μέχρι και το 2016 έκανε σχέση μία με τη Hailey και μία με Selena. Το 2016 Bieber και Baldwin έκοψαν οποιαδήποτε επαφή για 2 χρόνια.

Είναι η περίοδος που ο Justin Bieber βρισκόταν σε μια on/off κατάσταση με τη Selena Gomez. Λίγο καιρό μετά ο Justin Bieber με την Hailey Baldwin έκαναν ξανά παρέα. Τον Ιούνιο εκείνου του χρόνου επιβεβαιώσαν τη σχέση τους και τον Ιούλιο αρραβωνιάστηκαν. Σήμερα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Prince William – Kate Middleton

Samir Hussein/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Ακόμα και τα βασιλικά ζευγάρια έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο κολέγιο το 2001, έκανε σχεση και χώρισε το 2007 με το διάλειμμα να είναι σύντομο. Πλέον είναι παντρεμένοι από το 2011 και τώρα έχουν μαζί 3 παιδιά: τον George, τη Charlotte και τον Louis.

Rose Leslie – Kit Harrington

@2023 Joel Ryan/Invision/AP Images

Game of Thrones vibes. Το αγαπημένο ζευγάρι σήμερα είναι παντρεμένο, αλλά το 2012, χώρισαν μετά από σύντομη σχέση. 2 χρόνια αργότερα, αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους. Αρραβωνιάστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα.

Cardi B and Offset

Jordan Strauss/Invision/AP

Το ραπ ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και υποδέχτηκε την κόρη τους, Kulture την επόμενη χρονιά. Η Cardi B υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2020 και είχε γράψει στα social media: «Απλώς βαρέθηκα να μαλώνουμε. Βαρέθηκα να μην συμφωνούμε σε τίποτα. Όταν νιώθεις πως δεν είναι πλέον το ίδιο, πριν βασικά σε απατήσουν, καλύτερα να φύγεις». Το ζευγάρι όμως το ξεπέρασε και απέκτησαν τον γιο τους τον Wave το 2021.