CELEBRITIES

Τζώρτζια Κεφαλά: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της μετά από 27 χρόνια γάμου

NDP Photo

Η Τζώρτζια Κεφαλά είναι βουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας, αλλά και μία τραγουδίστρια που έντυσε με τη χαρακτηριστική φωνή της μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος Μπλε, ενώ παράλληλα συνέχιζε και τις δικές της μουσικές αναζητήσεις. Η ερμηνεύτρια και πολιτικός έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ελάχιστες φορές έχει αναφερθεί στον πολιτικό γάμο της με τον σύντροφό της και τους 2 γιους της, που είναι σήμερα 19 και 15 ετών.

Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Απογευματινή, για την προσωπική της ζωή και ανακοίνωσε τον χωρισμό της μετά από 27 χρόνια γάμου.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», είπε η βουλεύτρια για τον γάμο της, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τους 2 γιους της.

«Εχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι 2!», σημείωσε για εκείνους η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Τους έχω φέρει σε επαφή με το τραγούδι, αλλά όχι με τον κόσμο της showbiz. Δεν βιάζομαι να τους δώσω να καταλάβουν τι ακριβώς κάνω. Δεν έχουν έρθει ποτέ σε συναυλία μου. Δεν νομίζω ότι θα ήταν και η… καλύτερη εμπειρία για ένα παιδάκι να παρακολουθήσει μια συναυλία της μητέρας του με πάρα πολύ κόσμο και δυνατή μουσική. Θα τρόμαζε. Δεν θέλω να φορτώσω τα παιδιά μου με όλον αυτόν τον μύθο της διασημότητας.

Δεν θέλω να νομίζουν ότι η μητέρα τους είναι κάτι ιδιαίτερο και ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από πολύ άγνωστο κόσμο. Τα παιδιά των καλλιτεχνών και γνωστών προσώπων φέρουν ως βάρος τη διασημότητα των γονιών τους και κάποια στιγμή θέλουν να τους ξεπεράσουν, νιώθοντας υπερβολικό άγχος», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο talcmag.

Το 2023 σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε αναφερθεί και πάλι στην οικογένειά της και σχέση της με τον έρωτα τον οποίο όπως έλεγε θεωρούσε μία «απλή κάλυψη αναγκών».

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει ο έρωτας. Νομίζω ότι ο έρωτας είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ ωραίο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να πέφτεις στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης», είχε πει στην εκπομπή Mega Καλημέρα.