CELEBRITIES

Gisele Bündchen: Έγινε 44 ετών. 7 ατάκες της «ιέρειας» της πασαρέλας

George Pimentel/Getty Images

Σήμερα γίνεται 44 ετών η «ιέρεια» της πασαρέλας, το supermodel από τη Βραζιλία, η Gisele Bündchen. Έχοντας περάσει από πασαρέλες γνωστών οίκων, με την πιο χαρακτηριστική της Victoria’s Secret και όντας για 15 συναπτά έτη στη λίστα Forbes το νούμερο ένα πλουσιότερο μοντέλο, χάρη στις συνεργασίες που είχε με μεγάλα brands (Chanel, Versace κτλπ) είναι αδύνατον να μην την έχει έστω ακουστά κάποιος.

Πώς ξεκίνησε στο χώρο του μόντελινγκ η Gisele Bündchen;

Η Gisele Bündchen ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. Ανακαλύφθηκε στα 14 της χρόνια από έναν ατζέντη της Elite Model Management σε ένα εμπορικό κέντρο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Είχε πάει εκδρομή με το σχολείο και την ξεχώρισε ανάμεσα σε 55 κορίτσια που φορούσαν πανομοιότυπες στολές. «Δεν είχα ξαναδεί ποτέ περιοδικά μόδας. Είπα στη μαμά μου ότι δεν ήθελα να γίνω μοντέλο και ούτε εκείνη ήταν σίγουρη».

Από εκεί ξεκίνησε την εκπαίδευσή της και λίγο αργότερα, το 1996, συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, πράγμα που της έδωσε σημαντική προβολή. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του 2000, έγινε γνωστή για την εμφάνισή της σε διάφορα εξώφυλλα περιοδικών και για τη συνεργασία της με μεγάλους οίκους μόδας, όπως Versace, Valentino και Victoria’s Secret, όπως ήδη σου έγραψα. Με τον τελευταίο μάλιστα το 2000 υπέγραψε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, καθώς φόρεσε στο show της ένα απο τα πιο ακριβά σουτιέν που έχει γίνει ποτέ με πολύτιμους λίθους.

Προσωπική ζωή

Από το 2000 μέχρι το 2005 ήταν σε σχέση με τον ηθοποιό Leonardo Di Caprio. Τον Δεκέμβριο του 2006 όμως, ξεκίνησε να βγαίνει με τον παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Απέκτησαν μαζί 2 παιδιά: τον Benjamin (γενν. 9 Δεκεμβρίου 2009) και την Vivian (γενν. 5 Δεκεμβρίου 2012). Τον Οκτώβριο του 2022, ανακοινώθηκε το διαζύγιο τους. Πλέον φημολογείται ότι η Gisele είναι ζευγάρι με τον προπονητή jiu jitsu, Joaquim Valente.

Η οικογένειά της

Στις 28 Ιανουαρίου 2024, το supermodel και ακτιβίστρια – η οποία έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν για ενέργειες που έχουν στόχο την προστασία του πλανήτη – έχασε την μητέρα της από καρκίνο, σε ηλικία μόλις 75 χρονών. «Αγαπημένη μου μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ πια να σε αγκαλιάσω, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις» ήταν μερικά από τα λόγια της για τον χαμό της μητέρας της, με την οποία ήταν πολύ δεμένη.

Η ίδια πάντως έχει 5 αδερφές, την Raquel, την Graziela, την Patricia (η δίδυμη αδερφή της), την Gabriela και την Rafaela. Μάλιστα είναι τόσο δεμένες, που έχουν φτάσει τη σχέση τους και σε επίπεδο συνεργασίας.

7 σπουδαίες ατάκες της Gisele Bündchen

«Υπάρχει το καλό σε όλα. Ανάλογα με την οπτική που έχεις. Ό,τι έχει αξία έχει και μια τιμή. Για να γίνω μοντέλο έπρεπε να αφήσω την οικογένειά μου. Νομίζεις μου άρεσε αυτό; Όχι. Χρειάζεται θυσίες. Η ζωή έχει προκλήσεις και αυτές σε ωριμάζουν».

«Το κουτσομπολιό είναι δηλητήριο».

«Ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις».

«Τύχη είναι όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία».

«Μην αφήνεις τον φόβο να σε εμποδίσει να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις».

«Όσο περισσότερο εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας, τόσο πιο δυνατοί γίνεστε και πιο ευτυχισμένοι».

«Η επιτυχία προέρχεται από το πάθος, την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα».