CELEBRITY STYLE

To beachwear σύνολο της Βίκυς Καγιά εμπνέεται από τον καλοκαιρινό ήλιο

instagram.com/vickykaya_/

Τα beachwear σύνολα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις με μαγιό και υπάρχουν τόσοι συνδυασμοί για να δοκιμάσεις που σίγουρα δεν θα ξεμείνεις από καλοκαιρινή έμπνευση. Πολύχρωμα παρεό, αέρινες πουκαμίσες, καφτάνια από διάφανα και ανάλαφρα υφάσματα.

Μπορείς να κινηθείς σε μίνιμαλ συνδυασμούς αλλά και να δημιουργήσεις statement εμφανίσεις. Υπάρχει χώρος για δημιουργικότητα στο styling ακόμη και στα beachwear σύνολα και αυτό στο επιβεβαιώνει η Βίκυ Καγιά με το παρακάτω outfit.

Η Βίκυ Καγιά ανάρτησε μερικά καλοκαιρινά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο τη βλέπουμε να ποζάρει σε ένα μπαλκόνι με φόντο τη θάλασσα ενώ στη δεύτερη φωτογραφία φωτογραφίζεται σε μία παραλία. Σε αυτά τα στιγμιότυπα, λοιπόν, τη βλέπουμε να φοράει ένα κίτρινο διάφανο φόρεμα με μακρύ μανίκι και ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο κάθε ένα από τα μανίκια. Το beachwear σύνολό της ολοκληρώθηκε με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και ένα ζευγάρι κίτρινα γυαλιά ηλίου σε σχήμα λουλουδιού.

To beachwear σύνολο της Βίκυς Καγιά εμπνέεται από τον καλοκαιρινό ήλιο

To κίτρινο διάφανο φόρεμα έκανε τη διαφορά στο beachwear σύνολο

Αρκεί ένα ρούχο για να κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση αυτό έγινε με το κίτρινο φόρεμα που επέλεξε η Βίκυ Καγιά. Ένα διάφανο φόρεμα σε ένα ζωηρό κίτρινο από τη συλλογή του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη. Το statement κομμάτι με τα ιδιαίτερα μανίκια που θύμιζαν ακτίνες ήλιου έγινε η βάση για ένα πολύ εντυπωσιακό resort σύνολο για το καλοκαίρι.

Η Βίκυ Καγιά διατήρησε τη μονοχρωμία, αλλά και τη statement αισθητική του συνόλου της επιλέγοντας ένα ζευγάρι κίτρινα γυαλιά ηλίου σε σχήμα λουλουδιού. Σε συνδυασμό με το λευκό ολόσωμο μαγιό πέτυχε ένα εντυπωσιακό εφέ. Ήλιος καλοκαιρινός.