FASHION TIPS

7 σύνολα με λινά ρούχα για να φορέσεις το καλοκαίρι

instagram.com/amaka.hamelijnck/

Οι πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού μάς προτρέπουν να στραφούμε σε πιο πρακτικές λύσεις στο ντύσιμο. Σε δροσερά ρούχα με ανάλαφρη σύνθεση που επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει. Σε αυτή την περίπτωση τα λινά ρούχα έρχονται στο επίκεντρο κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Τα λινά ρούχα έχουν ταυτιστεί με το καλοκαίρι. Αυτή η ανέμελη και χαλαρή πλευρά τους τα καθιστά μια άψογη επιλογή, για εμφανίσεις στις οποίες δεν χρειαστεί να ξοδέψεις άπειρο χρόνο στο styling. Είναι διαχρονικά και κομψά. Στην κατηγορία των λινών ρούχων θα βρεις το πολύ ευέλικτο και δροσερό φόρεμα, τα λινά πουκάμισα σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα, το άνετο σορτς, τις αέρινες παντελόνες ακόμη και γιλέκα που θα φορέσεις ως τοπ.

Είναι μια κατηγορία που επαναπροσδιορίζεται συνέχεια, γι’ αυτό σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο σχέδιο που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και αισθητική. Τα λινά ρούχα δείχνουν την ευελιξία τους, καθώς μπορείς να τα φορέσεις μέσα από co-ord sets (μια κίνηση που σε γλιτώνει από χρόνο), αλλά μπορείς πάντα να «σπάσεις» τα κομμάτια και να τα φορέσεις ξεχωριστά.

Αν ψάχνεις μερικές ιδέες για το καλοκαίρι ακολουθούν, παρακάτω, 7 σύνολα που θα σου δώσουν την κατάλληλη έμπνευση.

Το λινό co-ord set σε έντονο πράσινο χρώμα

Ένα άνετο σετ με παντελόνι και τοπ σε άνετη γραμμή χρειάζεται μόνο ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια για να είσαι άνετη τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Στην ίδια λογική κινείται και το παρακάτω outfit σε γήινες αποχρώσεις. Με παντελόνι και crop top, τα οποία μπορείς να φορέσεις και ξεχωριστά.

To λινό γιλέκο με σορτς

Το λινό γιλέκο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή που θα αντικαταστήσει το κλασικό καλοκαιρινό τοπ. Θα το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο σορτς και ένα ζευγάρι ballet flats.

Το λευκό λινό πουκάμισο

Το καλοκαιρινό must ταιριάζει με τα πάντα, αλλά με ένα εξίσου λευκό σορτς θα δημιουργήσει τον πιο κομψό καλοκαιρινό συνδυασμό. Θα ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα ζευγάρι σανδάλια.

Λινά ρούχα: Το άνετο φόρεμα

Το λινό φόρεμα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση καθώς προορίζεται για όλες τις περιστάσεις. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι πέδιλα ή mules και μία ψάθινη τσάντα. Είσαι έτοιμη.

Το λινό total white σετ με γιλέκο και μάξι φούστα

Τα μονοχρωματικά total white σύνολα είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μία λινή wrap φούστα θα ολοκληρωθεί άψογα με ένα αντίστοιχο γιλέκο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Το λινό ριγέ πουκάμισο μέσα από prints

Κάνε ένα stylish mix & match συνδυάζοντας 2 διαφορετικά μοτίβα. Όπως στο παρακάτω outfit.