CELEBRITY BEAUTY

Τόνια Σωτηροπούλου: Το νέο της κούρεμα είναι εμπνευσμένο από τις Γαλλίδες

Ηθοποιός, καλλιτέχνης, φωτογράφιση Δεκέμβριος 2023 Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος/Ladylike.gr Styline: Χάρης Σταματόπουλος MUA & HAIR: Ιωάννα Αγγελή Πάνος Γιαννακόπουλος/LadyLike.gr

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν ήταν οι μόνες που αποφάσισαν εν μέσω καλοκαιριού και καλοκαιρινών διακοπών να κάνουν μία αλλαγή στα μαλλιά τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Μένοντας πιστή στο μακρύ μήκος τους, η ηθοποιός, πριν λίγες ώρες αποφάσισε να περάσει την πόρτα του κομμωτηρίου και να αφεθεί στα χέρια του αγαπημένου celebrity hair colorist, Νικόλα Βιλλιώτη, κάνοντας μία αλλαγή στο κούρεμά της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποφάσισε να ανανεώσει τις curtain bangs στα μαλλιά της, κόβοντας αφέλειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της, που αυτή τη φορά, έφταναν λίγο πιο κάτω από το ύψος των φρυδιών της. Μία μικρή κίνηση που έκανε όμως, τη διαφορά στα μαλλιά της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Φανερά χαρούμενη, πόζαρε πλάι στον Νικόλα Βιλλιώτη, ανεβάζοντας μάλιστα τη φωτό στα stories, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Όσο για το υπόλοιπο hairlook της, επέλεξε να κάνει ένα όμορφο φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος, ώστε τα layers και οι αφέλειες να πλαισιώνουν πιο όμορφα το πρόσωπό της, χαρίζοντας παράλληλα στα μαλλιά της extra όγκο και φυσική κίνηση. Ένας από τους πιο εύκολους και αγαπημένους τρόπους να ανανεώσουν τα μαλλιά τους χωρίς να αποχωριστούν πολύ από το μήκος τους.

Το πριν

Το μετά: Η Τόνια Σωτηροπούλου με αφέλειες

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram/toniasotiropoulou/

Ψέματα δεν θα σου πούμε. Οι αφέλειες το καλοκαίρι δεν είναι από τα χτενίσματα που θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου. Εκτός κι αν δεν είσαι στην Ελλάδα, δεν ζεσταίνεσαι ή δεν σε ενοχλεί η υγρασία. Παρ’ όλα αυτά, αν σκέφτεσαι να κάνεις μία τέτοια αλλαγή στην κόμη σου, το μόνο που χρειάζεται να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή και να έχεις υπομονή είναι το styling. Όσο εύκολα κόβονται οι αφέλειες, άλλο τόσο χρειάζονται μια extra περιποίηση για να μην φριζάρουν και να στέκονται σε απόλυτη αρμονία.