ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αρχελάου 5: Είναι η σειρά της ΕΡΤ η κωμωδία της χρονιάς; Ο Γιάννης Στάνκογλου το πιστεύει

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Η ΕΡΤ σερβίρει νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά που διαδραματίζεται σε ένα μπαρ στο Παγκράτι. Παίζει και ο Γιάννης Στάνκογλου. Τι άλλο θέλεις να μάθεις;

 

Τι υπόθεση έχει αυτή η κωμική σειρά; 5 χαρακτήρες γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα έρθουν κοντά με αφορμή ένα μπαρ που θα ανοίξει ο Στέφανος, ένας εκ των πρωταγωνιστών, στην Αρχελάου 5. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση.

Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρήξεις, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων. Friends mode on αυτή η σειρά των Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη και Θάνου Νασόπουλου.

Λίγα παραπάνω πράγματα για το σενάριο θα ήθελες να μάθεις; 

Στην καρδιά της Αθήνας, ζουν αρμονικά στην ίδια πολυκατοικία 5 φαινομενικά εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους χαρακτήρες. Οι ήρωες έρχονται κοντά με αφορμή τη δημιουργία ενός μπαρ, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας που μένουν, στην οδό Αρχελάου 5, στο Παγκράτι. Ιδιοκτήτης του είναι ένας από τους ενοίκους, ο Στέφανος.  Ο Στέφανος χαρακτηρίζεται από ματαιοδοξία, ο Ορφέας είναι ένας κουλτουριάρης σκηνοθέτης, η Δώρα μία απελευθερωμένη γυναίκα, η Λυδία άκρως συντηρητική και η Κέλλυ απλώς αδίστακτη. Αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Ξέρουμε κάτι για το cast στη σειρά της ΕΡΤ; Στη νέα σειρά θα δούμε τους Γιάννη Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρη Χιώτη, Άλκηστη Ζιρώ, Γιάννη Καράμπαμπα, Γεράσιμο Γεννατά, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννη Διακάκη και Δημήτρη Πιατά. Ονόματα- εγγύηση για κάθε τηλεοπτική σειρά. Ο Γιάννης Στάνκογλου θα παίξει τον πατέρα στη σειρά, ενώ ο Δημήτρης Πιατάς θα είναι ο παππούς της Άλκηστις Ζιρώ.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Μαργαρίτας Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη, Θάνου Νασόπουλου, Αντώνη Ανδρή, Άννας Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργου Καστέλλη, Ιωάννας Φωτοπούλου και Σελήνης Παπαγεωργίου. Την επιμέλεια σεναρίου έχει ο Γιάννης Διακάκης.