CELEBRITY STYLE

Βασίλισσα Letizia: Με total white έχει το τέλειο σύνολο για το γραφείο

Paolo Blocco/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Αν η ερώτηση «τι να φορέσω στο γραφείο» τριγυρνάει συνέχεια μέσα στο μυαλό σου, διάσημες γυναίκες που ξεχωρίζουν για το στιλ τους μπορούν πάντα να δώσουν την απάντηση και να σε εμπνεύσουν. Σε αυτή την περίπτωση τη σκυτάλη παίρνει η βασίλισσα Letizia.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου η βασίλισσα Letizia παρευρέθηκε στα ετήσια δημοσιογραφικά βραβεία που πραγματοποιούνται στη Μαδρίτη. Για την φετινή εμφάνισή της εκεί επέλεξε να ακολουθήσει τη λογική της μονοχρωμίας με βάση το λευκό. Μια σωστή κίνηση αφού πάντα προσφέρει ένα διαχρονικό κομψό αποτέλεσμα.

Η βασίλισσα Letizia φόρεσε συγκεκριμένα μία slip μίντι φούστα από σατέν υφή και τη συνδύασε με ένα ιδιαίτερο πλεκτό γιλέκο. Το σχέδιο ξεχώρισε για τα κουμπιά από μικροσκοπικές πέρλες και τις κεντημένες μικρές παγιέτες κατά μήκος του. Πρόσθεσε, στη συνέχεια, μία λευκή ζώνη στη μέση και ολοκλήρωσε το total white σύνολό της με μερικά αξεσουάρ σε metallic χρυσές αποχρώσεις. Ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με άνετο τακούνι και ένα clutch bag στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Βασίλισσα Letizia: Με total white έχει το τέλειο σύνολο για το γραφείο

Letizia Carlos Alvarez/Getty Images/Ideal Image

Η βασίλισσα Letizia έδειξε ξανά τη δυναμική της μονοχρωμίας μέσα από 2 κομμάτια. Συνδύασε την ευελιξία της σατέν φούστας με ένα statement ρούχο. Το knit vest που επέλεξε αναβάθμισε το σύνολό της και δημιούργησε ένα ενδιαφέρον εφέ. Αυτή είναι μια ωραία ιδέα για να δοκιμάσεις στα καλοκαιρινά σύνολα του γραφείου.

Το λευκό είναι διαχρονικό αλλά το φετινό καλοκαίρι έχεις έναν παραπάνω λόγο να το επιλέξεις. Πρωταγωνίστησε ως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις Spring/Summer 2024 συλλογές μέσα από co-ord σύνολα και δροσερά λευκά φορέματα. Ένας τρόπος, λοιπόν, να το φορέσεις στο γραφείο είναι όπως η βασίλισσα Letizia.