CELEBRITIES

Τόνια Σωτηροπούλου: Διακοπές στις Κυκλάδες με τον Κωστή Μαραβέγια και τη Βάσια Κωσταρά

Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας κάνουν διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στις Κυκλάδες, απολαμβάνοντας λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Aρχικά οι 2 τους ταξίδεψαν στην Τήνο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στην όμορφη Αντίπαρο για να απολαύσουν τον ήλιο, τα ηλιοβασιλέματα και τις βουτιές τους στα γαλανά νερά των Κυκλάδων. Η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε στιγμές από το νησί στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα: «Ελληνικό καλοκαίρι». Βλέπουμε σε αυτές τον Κωστή Μαραβέγια να περνούν υπέροχα μαζί, να απολαμβάνουν τοπικές νοστιμιές και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας να βρίσκονται στην θάλασσα. Ωστόσο, δεν ήταν μόνοι τους.

Στο άλμπουμ της ηθοποιού βλέπουμε και τη Βάσια Κωσταρά, αφού από εκείνη είναι τραβηγμένη η πρώτη φωτογραφία και βλέπουμε επίσης στο άλμπουμ την σχεδιάστρια με τον σύντροφό της χαμογελαστούς, μπροστά από ένα ξωκκλήσι.

Η Βάσια Κωσταρά επιβεβαιώνει αυτή την συνάντηση με μια δική της ανάρτηση στα social media, όπου την βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στην Τόνια Σωτηροπούλου, φορώντας και οι 2 εντυπωσιακά φλοράλ φορέματα, σε βραδινή τους έξοδο, αλλά και να κάνουν μαζί ένα χορευτικό. Σε σχετική φωτογραφία μάλιστα βλέπουμε τα ζευγάρια να ποζάρουν μαζί και να είναι ευδιάθετοι. «Σχετικά με χθες» έγραψε στη λεζάντα της.

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στις 11 Οκτωβρίου του 2021 στην Ύδρα, σε κλειστό κύκλο. «O Kωστής είναι ξεχωριστός, φιλελεύθερος, δίκαιος, ειλικρινής, ταλαντούχος, τρυφερός, πολύ αστείος και είναι σε απόλυτη επαφή με τη γυναικεία φύση. Είναι ευγενής και καλός. Δεν φοβάται τα συναισθήματά του και αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θαυμάζω σε εκείνον», είχε πει η ηθοποιός, απαριθμώντας τα στοιχεία που θαυμάζει στον χαρακτήρα του Κωστή Μαραβέγια.

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση», δήλωνε παλαιότερα ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.