ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντέμη Γεωργίου: Πέθανε στα 39 της χρόνια η πρώην παίκτρια του MasterChef

Instagram.com/demmygeorgiou

Την Κυριακή, 21 Ιουλίου, έγινε γνωστό ότι η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού είχε προβληθεί με βακτηριακή μόλυνση. Το πρωί της Δευτέρας, τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να μεταδίδουν την είδηση ότι η chef που συμμετείχε στο reality μαγειρικής του Star το 2020, πέθανε.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου κατέληξε, ενώ βρισκόταν διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η 39χρονη υπέστη σηπτικό σοκ από βακτηριακή λοίμωξη, όπως γράφεται σε δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτά, η Ντέμη Γεωργίου εργαζόταν στην Πάρο όταν υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη. Το ΕΚΑΒ την παρέλαβε ενώ πλέον βρισκόταν σε κώμα.

Ήταν το Σάββατο 20 Ιουλίου που έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Πάρου. Σύντομα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα, Η Ντέμη Γεωργίου, βρέθηκε διασωληνομένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση, όπου τελικά άφησε και την τελευταία της πνοή.

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef, ξεχωρίζοντας για τις ικανότητές της στη μαγειρική, αλλά και το μήνυμα που ήθελε να στείλει μέσα από το παιχνίδι κατά της ομοφοβίας.

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είχε μπει μπαίνοντας στο σπίτι του MasterChef, η Ντέμη Γεωργίου.

Λίγο μετά το MasterChef, η Ντέμη Γεωργίου είχε περάσει κρίση στον γάμο της κι είχε ανακοινώσει ότι είχε χωρίσει από τη σύζυγό της. Το 2022 είχε βρεθεί στην Πάρο με νέα σύντροφο στη ζωή της, ενώ δήλωνε στο Mega Καλημέρα ότι είναι «πολύ ερωτευμένη και πολύ καλά».

Στην Πάρο είχε επιστρέψει και φέτος, το 2024,  η Ντέμη Γεωργίου και μάλιστα πραγματοποιούσε αναρτήσεις στο Instagram με τα πιάτα που ετοίμαζε για το εστιατόριο για το οποίο εργαζόταν και τίποτα δεν προμήνυε το πρόωρο, άδικο τέλος της ζωής της.