CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία με τον μικρό γιο της στις διακοπές ξεχειλίζει τρυφερότητα

Papadakis Press/ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Αν υπάρχει μία περίοδος του χρόνου που η Τζένη Μπαλατσινού γίνεται περισσότερο ενεργή στα social media, τότε αυτή είναι σίγουρα η περίοδος των διακοπών της στον αγαπημένο της τόπο, την Πάτμο. Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μεγαλύτερη συχνότητα τα καλοκαίρια, καθώς μοιάζει να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της για να απολαμβάνει στιγμές της καθημερινότητάς της περισσότερο.

Αυτή τη φορά στο σκόπευτρο του φωτογραφικού φακού της, βρέθηκε ο μικρός της γιος, Παναγιώτης Αντώνιος. Το απόγευμα της Κυριακής, 21 Ιουλίου, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μία φωτογραφία του μικρότερου από τα 4 παιδιά της και πρώτου που απέκτησε στον δεύτερο γάμο της, με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια. Σε αυτήν ο μικρός της γιος ποζάρει με το επίσης λιλιπούτειου μεγέθος σκυλάκι της οικογένειας. Η Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε σε Instagram Story της με ένα emoji καρδιάς. Η εικόνα ξεχειλίζει τρυφερότητα.

Τζένη Μπαλατσινού Instagram.com/jennybalatsinou

Ένα ακόμα φωτογραφικό album του καλοκαιριού της με τον μικρό Παναγιώτη Αντώνιο στην Πάτμο, είχε αναρτηθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα, στις 5 Ιουλίου. Στο εξώφυλλό του, πρωταγωνιστής σε ρόλο μικρού αγρότη ήταν και πάλι ο μικρός της γιος, που όπως διακρίνεις από τα καστανόξανθα μαλλιά του μάλλον έχει πάρει τα χρώματα της μητέρας του. Eίχε προηγηθεί και μία ανάρτηση τον Ιούνιο, που έδειχνε τον μικρό Παναγιώτη Αντώνιο στην αγκαλιά του Βασίλη Κικίλια στο σπίτι της Πάτμου.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα 3 μεγαλύτερα παιδιά, τις ενήλικες Αμαλία και Αλεξάνδρα και τον 17χρονο Μάξιμο, που απέκτησε στον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η ίδια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ότι τα παιδιά της έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ώστε να ανακαλύψει τη δύναμή της και δυνατότητες που δεν πίστευε ότι υπήρχαν μέσα της.

«Έπαιξαν σημαντικό ρόλο και μου έδωσαν δύναμη, χωρίς να το γνωρίζουν, τα παιδιά μου. Το ότι χρειάζεται να τα καταφέρω για τα παιδιά είναι απίστευτα ισχυρό όπλο. Όταν δεν είσαι μόνος σου και έχεις την ευθύνη 3 παιδιών και τα πράγματα αλλάζουν βίαια στη ζωή σου, αναπτύσσονται οι μηχανισμοί επιβίωσης της ζούγκλας. Όταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να πάρεις ρίσκο, να μάθεις γρήγορα, αυτό είναι πολύ δύσκολο και εμπεριέχει φόβο για το άγνωστο. Είμαι ευγνώμων γιατί μέσα από τις δυσκολίες έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα, ανακάλυψα δυνατότητες που δεν πίστευα ότι υπάρχουν», είχε πει για τα μεγαλύτερα παιδιά της η Τζένη Μπαλατσινού.

«Το ότι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από 3 παιδιά, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Με το 4o παιδί, τον Παναγιώτη, στην αρχή ήμουν αγχωμένη αν θα είμαι δοσμένη με όλες μου τις αισθήσεις σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι τα συναισθήματα της μητρότητας μπορούν να γεννηθούν ξανά και μάλιστα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας. Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί ακόμη και σε αυτή την ηλικία», πρόσθετε η ίδια και εξηγούσε στη συνέχεια πώς είναι η καθημερινότητα με ένα μικρό παιδί ξανά στη ζωή της.

«Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική. Προσπαθώ να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο στην επαφή μαζί του. Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα», είπε η Τζένη Μπαλατσινού στη συνέντευξή της εκείνη.

Απ’ όλες τις ιδιότητες που έχει αποκτήσει στην πορεία ζωής της που περιλάμβανε και πολλούς επαγγελματικούς σταθμούς, η Τζένη Μπαλατσινού μάλλον βάζει αυτή της μητέρας πρώτη και πάνω απ’ όλες. «Το πιο σπουδαίο, σημαντικό και ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, να τους αφήσω όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη. Νιώθω αγάπη, κατανόηση, εξέλιξη του εαυτού μου μέσα από τα παιδιά μου, από τα καλά και τα δύσκολα, δεν υπάρχει καλύτερο πανεπιστήμιο ζωής από αυτό», σημείωνε χαρακτηριστικά.