FASHION TIPS

Τι να φορέσεις σήμερα: 6 beachwear σύνολα για τις διακοπές

instagram.com/laurennicolefk/

Μαγιό ολόσωμο ή μπικίνι σε bold χρώματα ή παιχνιδιάρικα μοτίβα. Στη συνέχεια, σορτς φορεμένα με λινά πουκάμισα, αέρινα φορέματα ή καφτάνια, κοντά ή μακριά παρεό. Τα beachwear σύνολα έχουν αυτή την περίοδο τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αν ψάχνεις λίγη έμπνευση, εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε.

Δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις χρόνο γιατί υπάρχουν μερικοί συνδυασμοί που πετυχαίνουν πάντα. Σε αυτό το σημείο τα ρούχα που υπάρχουν στη ντουλάπα σου έρχονται να δώσουν τη λύση συνδυαστικά πάντα με αξεσουάρ και να δημιουργήσουν τα πιο ωραία beachwear σύνολα για το φετινό καλοκαίρι. Ακολουθούν, 6 ιδέες για να δοκιμάσεις.

Τι να φορέσεις σήμερα: 6 beachwear σύνολα για τις διακοπές

Ένα co-ord σετ πάνω από το μαγιό σου

Ένα σετ στο ίδιο μοτίβο προσφέρει πάντα ευελιξία. Δεν έχεις να συνδυάσεις κάτι διαφορετικό παρά να κάνεις “match” στα κομμάτια που θα διαλέξεις. Συνήθως, θα βρεις μαγιό και στο ίδιο μοτίβο με το co-ord σετ, μια λεπτομέρεια που κάνει ακόμη πιο εύκολο το beachwear σύνολο για την παραλία. Όπως στο παρακάτω σύνολο με αυτό το εντυπωσιακό shell print.

Πες «ναι» σε ένα μονοχρωματικό look στο πιο hot χρώμα του καλοκαιριού

Η απόχρωση hot orange θυμίζει τα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Μπορείς, λοιπόν, να την δοκιμάσεις και στα beachwear σύνολα. Με ένα πορτοκαλί printed μπικίνι, ένα παρεό σε αντίστοιχες αποχρώσεις και ένα ζευγάρι σαγιονάρες στα ίδια χρώματα.

Βάλε το παντελόνι στα beachwear σύνολα

Οι αέρινες παντελόνες προσφέρουν την ίδια ευελιξία με τα φορέματα και τα παρεό. Μία ασπρόμαυρη ριγέ θα ταιριάξει άψογα με το μαύρο μπικίνι που έχεις στην ντουλάπα σου.

Το printed καφτάνι

Θα το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου αλλά και στις βραδινές βόλτες στο νησί. Ένα ρούχο που μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις.

Μάξι φούστα με crochet top

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά κομμάτια του beachwear μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου ένα crochet top και μία μάξι φούστα σε έντονο μοτίβο.

Παρεό με λευκό πουκάμισο

Ο πιο αγαπημένος συνδυασμός που δεν απογοητεύει ποτέ. Το λινό πουκάμισο που φορούσες στα σύνολα του γραφείου μπαίνει στα beachwear σύνολα και συνδυάζεται άψογα με το παρεό σου.