CELEBRITIES

Σία Κοσιώνη : Η φωτογραφία για τα 7 χρόνια γάμου με τον Κώστα Μπακογιάννη. Καμία φαγούρα, μόνο χαμόγελα

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης διατηρούν γενικά την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, υπάρχουν και αυτές οι φορές που είτε ο φωτογραφικός φακός θα τους πετύχει μαζί σε κάποια κοινωνική εκδήλώση είτε η ίδια η Σία Κοσιώνη θα ανεβάσει ένα στιγμιότυπο στα social media της με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της.

Έτσι έγινε και αυτήν τη φορά. Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο συμπλήρωσαν 7 χρόνια γάμου.

H Σία Κοσιώνη γιορτάζει την 7η επέτειο γάμου της με τον Κώστα Μπακογιάννη

H παρουσιάστρια, λοιπόν, γιόρτασε την 7η επέτειο του γάμου της με τον Κώστα Μπακογιάννη με μια τρυφερή, χαμογελαστή φωτογραφία τους. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί η ίδια και ο αγαπημένος της άνθρωπος, τον οποίο μπορείς να διακρίνεις στο θολό φόντο. Τα πλατιά τους χαμόγελα, τα λένε όλα.

«Σήμερα πατάμε κάτω τα 7!», έγραψε στην περιγραφή της επετειακής φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ της η Σία Κοσιώνη και πρόσθεσε και τις ετικέτες #weddinganniversary και #7years.

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος. Ήρθε στη ζωή μας –και λέω “μας” γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου-, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη», είχε πει για τη Σία Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή Happy Day το 2023.

«Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο», πρόσθετε μιλώντας για τη σύζυγό του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκαν το 2017 και την ίδια χρονιά απέκτησαν τον γιο τους, Δήμο, ο οποίος είναι ο μικρότερος από τα 4 παιδιά του και το πρώτο παιδί που απέκτησε η Σία Κοσιώνη. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει 2 ακόμα παιδιά, τον Παύλο και τη Δανάη από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου και μία ακόμα κόρη την Ολυμπία από προηγούμενη σχέση του.

Η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει στο περιοδικό Glow για τη μεγάλη οικογένεια που ποτέ δεν ονειρευόταν, αλλά τελικά απέκτησε. «…Ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Παρόλο που τελικά την απέκτησα. Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια. Τα 3 παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω», είχε πει η anchorwoman του ΣΚΑΪ.