CELEBRITIES

Βάσω Λασκαράκη: Κάτω από τον ήλιο της Κρήτης με παστέλ μπικίνι και φακίδες που «φωνάζουν» καλοκαίρι

instagram/vasolaskaraki

Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία είναι ελεύθερη πια από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο από την Κρήτη και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η ηθοποιός έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στα social media. Αυτή τη φορά ανάρτησε φωτογραφίες που κάθεται σε μια ξαπλώστρα, φορώντας ένα πράσινο, γήινο παστέλ, μπικίνι και απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό και τη θάλασσα της Κρήτης, μέρος από όπου κατάγεται ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος. «Κρήτη» έγραψε στη λεζάντα της, η Βάσω Λασκαράκη.

Οι χρήστες φυσικά σχολίασαν το μαγιό και την «αφιλτράριστη» ομορφιά της. «Τέλειο μαγιό! Και όμορφη! Καλές διακοπές!», «Πανέμορφη», «Επιτέλους…φυσική ομορφιά!», «Τέλειες οι φακίδες σου! Δεν ήξερα οτι είχες!», ήταν μερικά από τα σχόλια που γέμισαν την ανάρτησή της.

Η γνωριμία της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη – απ’ όπου και έχει καταγωγή – πριν μερικά χρόνια. Ήρθαν κοντά κι έγιναν ζευγάρι, μετά το τέλος του γάμου της πρώτης με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κι ενώ ο έρωτας ήταν πολύ μακριά από τα σχέδιά της για το μέλλον.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα. Γνωριστήκαμε πριν από 2,5 χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε.

Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου».

Η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο το 2019, στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια των Χανίων, σε πολύ κλειστό κύκλο. Όπως εκείνη έτσι κι αυτός έχει έναν γάμο στο ενεργητικό της, μέσω του οποίου έχει αποκτήσει 2 παιδιά.

«Ο σύζυγός μου έχει 2 παιδάκια. Στην αρχή είναι πάρα πολύ περίεργο όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιά αλλά είναι και πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο και αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Βέβαια, πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανοιχτός σε αυτό γιατί, πάντα ξεκινάει από τους μεγάλους», είχε σχολιάσει σχετικά η Βάσω Λασκαράκη.