CELEBRITY BEAUTY

Κλέλια Ανδριολάτου: Το all time classic μανικιούρ της θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση

Instagram/klelia_andriolatou/

Στο #nailinspo δεν λέμε ποτέ όχι. Γιατί τα μανικιούρ μάς φτιάχνουν τη διάθεση, γατί λατρεύουμε το χρώμα αλλά και το nail art. Ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση, μπορούμε να επιλέγουμε ανάμεσα σε ευφάνταστα σχέδια, αλλά και πιο κλασικές επιλογές. Το γαλλικό μανικιούρ είναι σίγουρα μία από αυτές και η Κλέλια Ανδριολάτου μάς το υπενθυμίζει.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα σε stories στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Κλέλια Ανδριολάτου «αποκάλυψε» το νέο μανικιούρ της, μία κομψή και ρετρό εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ.

Επιλέγοντας ένα άκρως κολακευτικό αμυγδαλωτό σχήμα και σχετικά μακρύ μήκος για τα νύχια της, η ηθοποιός δοκίμασε την τάση του γαλλικού μανικιούρ αποδεικνύοντας τη διαχρονική του αξία. Για τη βάση των νυχιών της διάλεξε μία ημιδιάφανη γαλακτερή απόχρωση, ενώ στην άκρη, το γαλλικό tip σε μία off white απόχρωση ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, ακολουθώντας την καμπυλότητα και το φυσικό σχήμα των νυχιών. Το αποτέλεσμα ομολογουμένως, ήταν εξαιρετικά κομψό!

Το γαλλικό μανικιούρ της Κλέλιας Ανδριολάτου:

Μία πολύ ωραία και κλασική πρόταση για το νυφικό μανικιούρ, που μπορεί να υιοθετηθεί ακόμη και σε πιο κοντό μήκος ή σε διαφορετικό σχήμα (πχ τετράγωνο) και ταιριάζει σε όλες.

Κι αν δεν σου αρέσει το γαλλικό μανικιούρ με το λευκό tip ή απλά θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική version του, οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες. Πολύχρωμα tips σε πιο έντονες ή πιο pastel αποχρώσεις, συνδυασμένα με άλλα nail trends (όπως το ombre ή τα swirls κλπ), σε μακριά ή πιο κοντά νύχια, με αφηρημένα σχέδια, είναι μόνο μερικές από τις ιδέες για ένα διαφορετικό γαλλικό #mani.