CELEBRITY STYLE

H Rihanna ταιριάζει τα sneakers της με το εσώρουχό της και θέτει τον πιο απελευθερωτικό στόχο του καλοκαιριού

© Vianney Le Caer/AP Images

Είναι λίγες οι περιπτώσεις πραγματικών fashion icons (και influencers με όλη την έννοια της λέξης), σε αυτόν τον κόσμο και δη στη showbiz, που έχουν καταφέρει να επηρεάσουν το γυναικείο ντύσιμο, σε τέτοιο βαθμό, όσο η Rihanna. Οι περιπτώσεις σαν τη γνωστή superstar και επιχειρηματία, είναι μετρημένες στα δάχτυλα, με τις μαύρες γυναίκες ειδικότερα, να κυριαρχούν, προσφέροντας μια απελευθερωτική και προοδευτική ματιά απέναντι στη μόδα και το στιλ.

Μετά στις Grace Joneses και τις Erykah Badus αυτού του κόσμου που προηγήθηκαν, η Rihanna ανήκει στην επόμενη γενιά των γυναικών που το στιλ τους επηρεάζει όχι μόνο τις τάσεις, αλλά και τα κοινωνικά πρότυπα που αφορούν το (γυναικείο) ντύσιμο.

Η Rihanna έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να «πει» μέσω των συνόλων της και μια πρόσφατη εμφάνισή της, μας λέει το εξής: Για το απόλυτο fashion forward σύνολο, ταίριαξε το εσώρουχό σου (ναι, εννοώ το βρακί σου), με τα sneakers σου.

Οι στιλιστικοί στόχοι της Rihanna για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της

Η Rihanna θέτει τους δικούς της στιλιστικούς στόχους για τα summer looks της και όπως πάντα, εμπνέει με την απελευθερωτική και fun, στην προκειμένη περίπτωση, προσέγγισή της απέναντι στη μόδα.

Η star είναι γνωστό ότι σπάει τα στερεότυπα που αφορούν το γυναικείο ντύσιμο, είτε αυτό αφορά το στιλ εγκυμοσύνης, είτε πρόκειται για το «υποστηρίζω-κάθε-πλευρά-της-θηλυκότητάς-μου» ύφος των εμφανίσεών της. Όσο κι αν κάποιοι μπορεί να την σχολιάσουν αρνητικά επειδή έδειξε το βρακί της, εμείς θα γιορτάσουμε την τόλμη της αλλά και το ντύσιμό της το οποίο, για άλλη μια φορά εμπνέει.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φοράει τα νέα της creeper sneakers που έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με την Puma.

Υποστηρίζει απόλυτα, λοιπόν, ένα άκρως preppy with a twist σύνολο που περιλαμβάνει ένα γαλάζιο oversized πουκάμισο του brand Ambush και μια καφέ καρό tennis skirt (πλισέ φούστα) του οίκου Miu Miu. Το σύνολο συνοδεύει με τα μαύρα sneakers της και λευκές κάλτσες, τη Nano Speedy bag του οίκου Louis Vuitton αλλά και με μαύρα εσώρουχα, δημιουργία του brand εσωρούχων της, Savage x Fenty.

Παραδίδοντας για ακόμη μια φορά, μαθήματα στιλ, η Rihanna έχει αφήσει μερικά κουμπιά του πουκαμίσου της ανοιχτά, με αποτέλεσμα να φαίνεται από μέσα το μαύρο, balconette σουτιέν της, ενώ στο βίντεο, τη βλέπουμε να ανεβάζει τη φούστα της όπου φοράει ένα matching μαύρο σλιπ.

Από τις εμφανίσεις της Rihanna δεν λείπουν ποτέ τα κοσμήματα, με το style icon να αναδεικνύει το σύνολό της με μια χρυσή καδένα, ένα διαμαντένιο κολιέ, αλλά και ένα διαμαντένιο βραχιόλι που τοποθέτησε στον αστράγαλο πάνω από την κάλτσα της (είπαμε, η γυναίκα ξέρει από δημιουργικό styling). Φυσικά, όλα τα looks της, τα επιμελείται ο προσωπικός της στιλίστας Jahleel Weaver, σε συνεργασία με τη star -ένας φίλος και συνεργάτης που έχει στο πλευρό της από το ξεκίνημα της καριέρας της.

Όσον αφορά το outfit, η αγαπημένη RiRi, είχε πάντως στόχο. «Αφού προφανώς και δεν θα καταφέρω να έχω six pack μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, άλλαξα τον καλοκαιρινό μου στόχο ταιριάζοντας τα παπούτσια μου με τα εσώρουχά μου!», γράφει αστειευόμενη, στη λεζάντα του post της. Φυσικά, εκτός από το άψογο look της, η Rihanna εντυπωσιάζει πάντα και με τα beauty looks της, αυτή τη φορά, επιλέγοντας ένα πιο απλό natural μακιγιάζ αλλά και ένα ξανθό shag κούρεμα που πρόσφερε μια έξτρα δόση punk διάθεσης στο σύνολό της.

Τι κρατάμε από το look της, λοιπόν; Ταίριαζε πάντα τα εσώρουχά σου με τα παπούτσια σου.