CELEBRITY BEAUTY

Λουλούδια στα μαλλιά το καλοκαίρι. Κάν’ το όπως η Sarah Jessica Parker

Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Τα λουλούδια στις Spring/Summer 2024 συλλογές έδειξαν τη φρεσκάδα τους όχι μόνο πάνω στα ρούχα, αλλά και στα beauty looks των συλλογών. Στο μακιγιάζ αντικατέστησαν το μαύρο eyeliner μέσω 3D βλεφαρίδων με πέταλα, ενώ στα μαλλιά δημιούργησαν τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα.

Το καλοκαίρι τα λουλούδια συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορούν να ανανεώσουν ακόμη και το πιο απλό χτένισμα. Είδαμε πρόσφατα την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να εμπνέεται από τα τροπικά λουλούδια για να ακολουθήσει το παρακάτω hair look της Sarah Jessica Parker.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς And Just Like That με ένα total black σύνολο. Ήταν το hairlook της, ωστόσο, που τράβηξε την προσοχή, χάρη στο εντυπωσιακό λουλούδι πάνω στα μαλλιά της. Τα ξανθά μακριά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα hairlook με ένα ανεπιτήδευτο wavy εφέ και με τη φράντζα χωρισμένη στο πλάι. 2 μεγάλα λευκά λουλούδια με τη μορφή hairclip τοποθετήθηκαν στο πλάι και δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Λουλούδια στα μαλλιά το καλοκαίρι. Κάν’ το όπως η Sarah Jessica Parker

Λουλούδια στα μαλλιά το καλοκαίρι. Κάν'το όπως η Sarah Jessica Parker James Devaney/GC Images/Getty Images/Ideal Images

Λουλούδια σε hairclips

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα χωρίς να σου πάρει πολλή ώρα, είναι να τοποθετήσεις λουλούδια στα μαλλιά σου. Τα hairclips είναι η πιο ευέλικτη επιλογή, καθώς τα στερεώνεις σε όποιο σημείο του κεφαλιού επιθυμείς.

Μπορείς, λοιπόν, να τα τοποθετήσεις στο πλάι όπως στο παραπάνω, να στολίσεις ένα χτένισμα με μισά-μισά πιασμένα μαλλιά, να πιάσεις ponytails ή να στολίσεις ένα χτένισμα με space buns. Αν επιλέξεις τον παραπάνω τρόπο προτείνουμε να τα συνδυάσεις με ένα beach waves hairlook. Όπως έκανε δηλαδή η Sarah Jessica Parker.