CELEBRITIES

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με μαγιό, διαφάνεια και ξεκούμπωτο σορτσάκι στην Τήνο γιατί έφαγε πολύ. Και μπράβο της

Instagram.com/genevievevv/

Η Jameela Jamil ξήλωσε περήφανα το φόρεμά της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία από το πολύ φαΐ πριν από λίγες μέρες. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, από την άλλη, ακολουθεί το παράδειγμά της, με τη μόνη διαφορά ότι δεν ξήλωσε το ρούχο της αλλά έχει το ίδιο ακριβώς concept στο μυαλό της: Οι διακοπές είναι για να χαλαρώνουμε και να της απολαμβάνουμε και όχι να στερούμαστε γεύματα μέσα στη μέρα απλά και μόνο για να έχουμε φλατ στομάχι. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν για τα σώματά μας. Πόσο μάλλον τις μέρες των διακοπών μας που πρέπει να ζούμε στο 100% την κάθε μας στιγμή.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, λοιπόν, έφαγε με την ψυχή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Για να νιώθει πιο άνετα στις κινήσεις της αλλά να έχει και την άνεσή της καθώς περιφέρεται στα σοκάκια της Τήνου, αποφάσισε να ξεκουμπώσει το σορτσάκι της αντί, για παράδειγμα, να μην φάει το βραδινό της. Γιατί μια ζωή την έχουμε και αν δεν απολαμβάνουμε το φαγητό μας και στις διακοπές, τότε τι ακριβώς κάνουμε;

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κυκλοφορεί στα σοκάκια της Τήνου με ξεκούμπωτο σορτσάκι γιατί έφαγε πολύ

Όπως μπορείς να δεις από την πρώτη φωτογραφία του άλμπομυ που δημοσίευσε στο προφίλ της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έχοντας ακουμπήσει το ένα της χέρι πάνω σε έναν τοίχο για να ξαποστάσει και έχοντας, παράλληλα, ξεκουμπώσει το σορτσάκι της. Το εντυπωσιακό με διαφάνεια κιμόνο και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου έκλεψαν επίσης την παράσταση.

«Ανοιχτό τζιν! Η ζωή είναι αβέβαιη. Φάε», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί που τη φετινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι του First Dates, ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τότε, θα κάνει βόλτες στα σοκάκια των νησιών και θα τρώει όσο θέλει σε ταβερνάκια.