CELEBRITIES

H Αθήνα Οικονομάκου και ο Bruno Cerella αγκαλιά στις διακοπές τους στην Ibiza

Instagram.com/athinao1konomakou

Έπειτα από ένα σύντομο ταξίδι στην Ιταλία στο πλευρό του φημολογούμενου νέου συντρόφου της, Bruno Cerella, μερικές μέρες στην Κέα μαζί του και λίγες ακόμα στο αγαπημένο της Γύθειο (απ’ όπου και κατάγεται) μαζί με τα παιδιά της, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τώρα τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ibiza.

Από το πλευρό της Αθηνάς Οικονομάκου σε αυτό το ταξίδι, δεν λείπει ο Bruno Cerella. Ο τελευταίος μάλιστα δημοσίευσε τις πρώτες του κοινές φωτογραφίες μαζί της στα stories και στο feed του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

H Αθήνα Οικονομάκου και ο Bruno Cerella κάνουν διακοπές στην Ibiza

Αθηνά Οικονομάκου Instagram.com/brunocerella

«Και τώρα;», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ του ο Bruno Cerella και στην οποία τον βλέπεις αγκαλιασμένο μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου. Η θέα σε μια από τις παραλίες της Ibiza κλέβει ομολογουμένως την παράσταση.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram.com/brunocerella30

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories του προφίλ του, βλέπεις τον ίδιο με την Αθήνα Οικονομάκου να έχουν ετοιμαστεί για κάποια έξοδό τους στην Ibiza, η οποία φημίζεται για τα μεγάλα πάρτι της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε κι αυτά με τη σειρά της μερικές καλοκαιρινές φωτογραφίες στο προφίλ της. Σε αυτές τις τελευταίες, τη βλέπεις να ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα του καταλύματος που επέλεξαν να μείνουν αλλά και στη θάλασσα.

Ο Bruno Cerella, ο οποίος θα γίνει 38 ετών στις 30 Ιουλίου, αγωνίζεται από το 2022 στη Β΄ Κατηγορία μπάσκετ της Ιταλίας, με την ομάδα Blu Basket 1971. Έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα Banca Tercas Teramo το 2008. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Bruno Cerella είναι ανάμεσα στους ιδιοκτήτες γραφείου real estate και εργάζεται και σε προπονητικό κέντρο. Όταν δεν ασχολείται με όλα τα παραπάνω, αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο στο scuba diving και τα ταξίδια.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και 2 παιδιά, προχώρησαν σε μια κοινή ανακοίνωση και δημοσιοποίησαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2024. Από τότε το ζευγάρι ακολουθεί ξεχωριστούς δρόμους.