CELEBRITIES

7 διάσημα ζευγάρια που ξεκίνησαν παράνομες σχέσεις μπροστά στα μάτια μας

Evan Agostini/Invision/AP Images

Ο έρωτας δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα. Ξέρεις βέβαια ότι όταν δεσμεύεσαι σε μία μονογαμική σχέση, που θέλεις να διατηρήσεις, οφείλεις να μην απαντήσεις στο χτύπημά του. Το παράδειγμα του Hollywood μάς έχει δείξει ότι αυτή η απόφαση δεν είναι και τόσο εύκολη τελικά. Αυτά τα 7 διάσημα ζευγάρια φημολογείται ότι ξεκίνησαν τις παράνομες σχέσεις τους μπροστά στα μάτια μας όταν συνεργάστηκαν, σε μερικές πολύ γνωστές ταινίες.

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα κινηματογραφικών στούντιο και είχε τη μορφή ενός γοητευτικού συμπρωταγωνιστή ή μιας όμορφης συμπρωταγωνίστριας. Κι εκείνοι απάντησαν στο κάλεσμα ακόμα κι αν ήταν παντρεμένοι ή σε σχέση με άλλους. Σε κάθε περίπτωση αυτοί ήταν έρωτες που έπρεπε να ζήσουν για λίγο, για πολύ ή και για πάντα. Αυτά είναι τα 7 διάσημα ζευγάρια που ξεκίνησαν τις παράνομες σχέσεις τους με μάρτυρες όλους εμάς τους θεατές των ταινιών τους.

Angelina Jolie – Brad Pitt

Το διαζύγιο και η νέα σχέση που έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Ο Brad Pitt ήταν παντρεμένος με τη Jennifer Aniston για 5 χρόνια. Ωστόσο, όπως παραδέχτηκαν τελικά ο ίδιος και η Angelina Jolie, ερωτεύτηκαν στο set της ταινίας Mr and Mrs Smith.

«Ζούσαμε και οι 2, υποθέτω, πολύ γεμάτες ζωές. Νομίζω ότι ήμασταν οι 2 τελευταίοι άνθρωποι που αναζητούσαμε σχέση. Εγώ σίγουρα δεν αναζητούσα. Ήμουν αρκετά ικανοποιημένη ως single μαμά», είχε παραδεχτεί στη Vogue το 2007 η Angelina Jolie, σημειώνοντας ότι κατάλαβαν τα αισθήματα του ενός προς τον άλλο προς το τέλος των γυρισμάτων. Από πλευράς του ο Brad Pitt είχε πει το 2008 στο Rolling Stone ότι η αγαπημένη του ταινία με την Angelina Jolie είναι «H Mr. and Mrs. Smith επειδή ξέρεις… 6 παιδιά. Είναι η αγαπημένη μου επειδή ερωτεύτηκα».

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston πήραν διαζύγιο το 2005 και έναν μήνα μετά με τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους να κυκλοφορούν, γεννήθηκαν οι Bradngelina. Το ζευγάρι χώρισε το 2016 κι ακόμα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για διάφορα ζητήματα του διαζυγίου του.

Russell Crowe – Meg Ryan

διάσημα ζευγάρια παράνομες σχέσεις Η Meg Ryan και ο Russell Crowe σε σκηνή της ταινίας "Proof Of Life". / Frank Connor/Newsmakers/Getty Images/Ideal Image
Η Meg Ryan και ο Russell Crowe σε σκηνή της ταινίας “Proof Of Life”.

Η ηθοποιός που μεσουρανούσε στις ρομαντικές κομεντί των 80s και 90s ήταν παντρεμένη με τον Dennis Quaid από τον Φεβρουάριο του 1991 μέχρι και τον Ιούλιο του 2001. Μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Jack, ενώ εκείνη υιοθέτησε αργότερα και μία κόρη, την Daisy. Το 2000 ξεκίνησε η σχέση της με τον Russell Crowe, ενώ συνεργάζονταν στην ταινία Proof of Life, πράγμα που οδήγησε τον Dennis Quaid να αιτηθεί διαζύγιο. Η σχέση της με τον Crowe δεν κράτησε για πολύ.

H Meg Ryan, που κατηγορήθηκε για την απιστία της από τα Media που δεν μπορούσαν να «συγχωρήσουν» μία τέτοια κίνηση στην America’s Sweetheart τους, αργότερα αποκάλυψε ότι ο Dennis Quaid, ήταν αυτός που ήταν άπιστος για το μεγαλύτερο διάστημα του γάμου της, πολύ πριν εκείνη ξεκινήσει μία σχέση με τον συνάδελφό της.

«Ήταν μία σπουδαία ιστορία. Αλλά δεν ήταν η ιστορία της πραγματικότητας του γάμου μου για 9 χρόνια. Ο Dennis δεν ήταν πιστός σε μένα για πολύ καιρό κι αυτό ήταν πολύ επώδυνο. Έμαθα περισσότερα γι’ αυτό μετά το διαζύγιό μας. Ο καιρός μου ως “πέτρα του σκανδάλου” είχε ενδιαφέρον. Όσο οδυνηρό κι αν ήταν, ήταν ταυτόχρονα και απίστευτα απελευθερωτικό. Δεν χρειαζόταν να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι», είχε δηλώσει στο In Style.

Billy Crudup – Claire Danes

διάσημα ζευγάρια παράνομες σχέσεις KMazur/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Πριν βρει την ευτυχία στο πλευρό της Naomi Watts, ο Billy Crudup μάλλον είχε βρει το χειρότερο timing για μία εξωσυζυγική σχέση. Ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Stage Beauty, Clare Danes όσο ήταν παντρεμένος με τη συνάδελφό τους, Mary Louise Parker, που ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Χώρισε την Parker στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της για να γίνει ζευγάρι με τη Danes για τα επόμενα 2 χρόνια και μετά χώρισαν.

Daniel Craig – Rachel Weisz

Ενώ υποδύονταν ένα παντρεμένο ζευγάρι στο ψυχολογικό θρίλερ Dream House, ο Daniel Craig και η Rachel Weisz ξεκινούσαν κάτι πραγματικά ονειρεμένο μεταξύ τους στα παρασκήνια.

Αν και λέγεται ότι ξεκίνησαν τη σχέση τους αφού είχαν ήδη χωρίσει από τους συντρόφους τους, τον καιρό που ξεκινούσαν τα γυρίσματα θεωρείται πως και οι δύο ήταν αρραβωνιασμένοι, εκείνος με την παραγωγό Satsuki Mitchell κι εκείνη με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky.

Οι 2 ηθοποιοί ήταν φίλοι για χρόνια πριν συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία που τους έφερε ξανά κοντά. Ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί τον Δεκέμβριο του 2010 και παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου 2011, τη χρονιά που κυκλοφόρησε και η ταινία, με μόλις 4 καλεσμένους μεταξύ των οποίων τα παιδιά τους από προηγούμενες σχέσεις τους. Τον Σεπτέμβριο του 2018 απέκτησαν μαζί μία κόρη.

Katherine Hepburn- Spencer Tracy

Η Katharine Hepburn και ο Spencer Tracy σε σκηνή της ταινίας του 1952 "Pat and Mike." / AP Images
Η Katharine Hepburn και ο Spencer Tracy σε σκηνή της ταινίας του 1952 “Pat and Mike.”

Αυτή είναι μία από τις πιο θρυλικές σχέσεις στην ιστορία του Hollywood. Σύμφωνα με τις φήμες, η Katherine Hepburn και ο Spencer Tracy είχαν ήδη ξεκινήσει την παράνομη σχέση τους όταν το 1942 συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Woman of the Year. Έμειναν μαζί για 26 χρόνια μέχρι τον θάνατό του, ενώ ο Tracy όλων αυτόν τον καιρό παρέμενε παντρεμένος, αν και σε διάσταση από τη σύζυγό του Louise, την οποία δεν χώρισε λόγω της αυστηρής ανατροφής του ως Καθολικού.

John Malkovich- Michelle Pfeiffer

διάσημα ζευγάρια παράνομες σχέσεις H Michelle Pfeiffer και ο John Malkovich σε σκηνή της ταινίας «Επικίνδυνες Σχέσεις» το 1988. / Metro-Goldwyn-Mayer/Getty Images/Ideal Image
H Michelle Pfeiffer και ο John Malkovich σε σκηνή της ταινίας «Επικίνδυνες Σχέσεις» το 1988.

Ο John Malkovich είναι ένας method actor. Μπήκε πολύ στο πετσί του ρόλου όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία Επικίνδυνες Σχέσεις στο πλευρό της Michelle Pfeiffer και φημολογείται ότι ερωτεύτηκαν. Εκείνος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Glenne Headley και πήρε διαζύγιο λίγο καιρό μετά. Η παράνομη σχέση δεν κράτησε πολύ και τόσο ο John Malkovich όσο και η Michelle Pfeiffer βρήκαν την ευτυχία στην προσωπική τους ζωή σε σχέσεις με ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες.

Η Michelle Pfeiffer παντρεύτηκε τον σεναριογράφο/ παραγωγό, David E. Kelley και o John Malkovich διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τη Nicoletta Peyran που έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη.

Lauren Bacall – Hunphrey Bogart

διάσημα ζευγάρια παράνομες σχέσεις Η Lauren Bacall και ο Humphrey Bogart ποζάρουν στον αρραβώνα τους. Ο γάμος τους τελέστηκε στις 21 Μαΐου 1945. / Ed Widdis/AP Images
Η Lauren Bacall και ο Humphrey Bogart ποζάρουν στον αρραβώνα τους. Ο γάμος τους τελέστηκε στις 21 Μαΐου 1945.

Ο 44χρονος Humphrey Bogart και η 19χρονη Lauren Bacall γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Have and Have Not, το 1944. Ερωτεύτηκαν γρήγορα και ξεκίνησαν να ζουν μία σχέση στα κρυφά. Ο Bogart ήταν ακόμα παντρεμένος με την ηθοποιό του σινεμά και του θεάτρου, Mayo Methot, ωστόσο τελικά πήρε διαζύγιο για να παντρευτεί τη Lauren Bacall. Έμειναν μαζί για 12 χρόνια μέχρι τον θάνατο του Humphrey Bogart.