CELEBRITIES

H Gisele με μαγιό στους αμμόλοφους ζει το καλοκαίρι που θες να ζήσεις κι εσύ

Andy Kropa/Invision/AP Images

Η Gisele Bündchen ζει τη ζωή των ονείρων της. Στα 44 της έχει βρεθεί σε ένα ταξίδι στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, να απολαμβάνει τη φύση και να γίνεται ένα μαζί της, φορώντας κάθε φορά κι ένα διαφορετικό μαγιό. Το μοντέλο βρέθηκε στο εθνικό πάρκο Lençóis Maranhenses και με τις πόζες της για το Instagram μάς θύμισε γιατί ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου από το 2002 μέχρι το 2017.

«Πάντα ονειρευόμουν να επισκεφθώ το πάρκο Lençóis Maranhenses», έγραψε στη λεζάντα του φωτογραφικού άλμπουμ της που ξεκινά με την ίδια να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και να ξαπλώνει σε υπέροχους αμμόλοφους. Η φύση και η Gisele Bündchen συναγωνίζονται σε ομορφιά ,σε μία φωτογραφία που άνετα θα μπορούσε να είναι καμπάνια μόδας.

«Η Βραζιλία είναι τόσο όμορφη», συνέχισε το μοντέλο. Ακολούθησαν βίντεο από drone από το ταξίδι της, όπως και φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα και μία φωτογραφία της με μπικίνι από μία βουτιά της στο νερό.

H Gisele Bündchen δεν ήταν μόνη της στο ταξίδι της, όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, αφού σε ένα από αυτά θα τη δεις αγκαλιά με ένα κοριτσάκι, που μάλλον είναι η 11χρονη κόρη της, Vivian. Το μοντέλο έχει αποκτήσει 2 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Tom Brady, τη Vivian και τον 14 ετών Benjamin.

Το ταξίδι της στο εθνικό πάρκο των ονείρων της στη Βραζιλία, έρχεται μία μόλις εβδομάδα αφού η Gisele γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της μαζί με την δίδυμη αδερφή της, Patricia. Για να σηματοδοτήσει την ημέρα, η Gisele μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από την εξωτική εκδρομή στην οποία γιόρτασαν τα γενέθλιά τους, χωρίς να «προδώσει» τον προορισμό τους.

«Είμαι ευγνώμων που γιορτάζω έναν ακόμη χρόνο γύρω από τον ήλιο με τη σούπερ αδερφή μου. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις ευχές γενεθλίων. Νιώθω ευλογημένη που περιβάλλομαι από τόση αγάπη. Ανυπομονώ για όσα με περιμένουν μπροστά», έγραψε στο άλμπουμ των φωτογραφιών από τα γενέθλιά της.

Η Gisele Bündchen ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. Ανακαλύφθηκε στα 14 της χρόνια από έναν ατζέντη της Elite Model Management σε ένα εμπορικό κέντρο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Είχε πάει εκδρομή με το σχολείο και την ξεχώρισε ανάμεσα σε 55 κορίτσια που φορούσαν πανομοιότυπες στολές. «Δεν είχα ξαναδεί ποτέ περιοδικά μόδας. Είπα στη μαμά μου ότι δεν ήθελα να γίνω μοντέλο και ούτε εκείνη ήταν σίγουρη».

Από εκεί ξεκίνησε την εκπαίδευσή της και λίγο αργότερα, το 1996, συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, πράγμα που της έδωσε σημαντική προβολή. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του 2000, έγινε γνωστή για την εμφάνισή της σε διάφορα εξώφυλλα περιοδικών και για τη συνεργασία της με μεγάλους οίκους μόδας, όπως Versace, Valentino και Victoria’s Secret. Με τον τελευταίο μάλιστα το 2000 υπέγραψε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, καθώς φόρεσε στο show της ένα από τα πιο ακριβά σουτιέν που έχει γίνει ποτέ με πολύτιμους λίθους.

To 2015 η Gisele αποσύρθηκε από τις πασαρέλες. Το άλμπουμ που μοιράστηκε όμως από την καλοκαιρινή της απόδραση στο πάρκο Lençóis Maranhenses της Βραζιλίας είναι η απόδειξη ότι παραμένει μία υπερδύναμη στον κόσμο του μόντελινγκ.