CELEBRITY STYLE

Η βασίλισσα Letizia με metallic slip dress και πέδιλα που κοστίζουν λιγότερο από 40 ευρώ

Ludovic Marin, Pool via AP

Τι χρειάζεται για να δημιουργήσεις μια ανεπιτήδευτα sexy εμφάνιση το καλοκαίρι; Προτείνουμε να στραφείς στο νο1 φόρεμα της ντουλάπας σου, που αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό. Είναι το slip dress και η βασίλισσα Letizia το επιβεβαιώνει.

Οι εμφανίσεις της βασίλισσας Letizia έχουν πάντα το στοιχείο της ανεπιτήδευτης κομψότητας. Το καλοκαίρι, όμως, χαρακτηρίζονται από μία πιο χαλαρή διάθεση η οποία αποτυπώνεται μέσα από τα καλοκαιρινά staples. Ας δούμε την εμφάνισή της παρακάτω.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου η βασίλισσα Letizia παρευρέθηκε στο 14ο Atlantida Mallorca Film Fest που πραγματοποιήθηκε στη Μαγιόρκα. Αφορμή στάθηκε η βράβευση του Michael Douglas και εκεί είδαμε την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε η 51χρονη royal. Ή καλύτερα την πιο sexy εμφάνισή της έως τώρα, που έγινε με slip dress. Για τη συγκεκριμένη περίσταση, λοιπόν, επέλεξε ένα μίντι slip φόρεμα σε metallic silver απόχρωση.

Το φόρεμα ξεχώρισε για την απλή 90s γραμμή του και φυσικά για το metallic silver ύφασμα. Με λεπτές τιράντες και ένα λεπτόρρευστο ύφασμα που έπεφτε άψογα πάνω της είναι από το brand Boss. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα clutch bag με mirrored εφέ.

Η βασίλισσα Letizia με metallic slip dress έκανε την πιο sexy εμφάνισή της έως τώρα

Carlos Alvarez/Getty Images/Ideal Image
Juan Naharro Gimenez/Getty Images/Ideal Image

Μας άρεσε πολύ αυτή η sexy απλότητα του συνόλου της. Στο αξεσουάρ που αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω είναι τα παπούτσια της. Η βασίλισσα Letizia συνέχισε την μονοχρωμία του συνόλου της επιλέγοντας ένα ζευγάρι metallic silver πέδιλα. Mε χαμηλό, τετράγωνο τακούνι και λεπτά λουράκια γύρω από τον αστράγαλο, τα πέδιλα που επέλεξε είναι από το brand Mango.

Ταίριαξαν με το μήκος του φορέματος και ενίσχυσαν την ανεπιτήδευτη αισθητική του. Τα πέδιλα κοστίζουν 39.99 ευρώ και όπως ήταν φυσικό έχουν εξαντληθεί. Τα καλά νέα είναι όμως ότι υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα νούμερα στα καταστήματα σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να τα αποκτήσεις. Θα τα βρεις παρακάτω.