CELEBRITIES

Αμαλία Κωστοπούλου: Ποζάρει με μαγιό στην Πάτμο και μας δείχνει την vintage κουζίνα του εξοχικού της

Instagram.com/notrealamalia/

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει επιλέξει να φτιάξει τη ζωή της κάπου πολύ μακριά από την Ελλάδα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η ολοκλήρωση των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο Berkeley στη Νέα Υόρκη, την οδήγησαν στο Los Angeles, όπου πλέον ζει μόνιμα και εργάζεται σε μια εταιρία. Ωστόσο, τα ταξίδια είναι τα αγαπημένα της. Τον προηγούμενο καιρό είχε επισκεφθεί το Τέξας, έπειτα την Νότια Αφρική και αργότερα τη Λίμνη Κόμο. Το καλοκαίρι, πάντως, την βρίσκει στην πατρίδα της.

Εκατομμύρια τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο κλείνουν μήνες πριν το εισιτήριό τους και το κατάλυμα που θα μείνουν για να ζήσουν το ελληνικό καλοκαίρι. Και η Αμαλία Κωστοπούλου που χρειάστηκε να κλείσει μόνο το αεροπορικό της γιατί έχει σπίτι τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και στην Πάτμο, δεν θα μπορούσε να μην έρθει στην Ελλάδα για να απολαύσει τα μπάνια στη θάλασσα, τον ελληνικό ήλιο και τις νοστιμιές του τόπου της.

H Αμαλία Κωστοπούλου ζει τον ορισμό του slow living στην Πάτμο

Οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου λοιπόν, βρήκαν τη μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού στο εξοχικό που πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς (πρώτα έμενε η γιαγιά της -και μαμά της Τζένης). «Σπίτι», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αμαλία Κωστοπούλου. Φυσικά, η τοποθεσία Πάτμος δεν έλειψε από τη δημοσίευσή της.

Το άλμπουμ αποτελείται από mirror selfies της ίδιας, κλικς από διάφορες παραλίες του νησιού ενώ μεταξύ άλλων βλέπουμε και τη vintage κουζίνα του εξοχικού της οικογένειας στην Πάτμο, που μάς γυρνάει πίσω στον χρόνο. Ένα μεγάλο, παλιό σετ ξύλινης τραπεζαρίας είναι τοποθετημένο στη μέση της κουζίνας, η οποία αποτελείται από γκρι ξύλινα, καλοδιατηρημένα ντουλάπια. Τα ψάθινα καλάθια που κρέμονται κοντά στο παράθυρο και οι πιατέλες με τα πυκνά prints που έχουν τοποθετηθεί πάνω στον τοίχο είναι έτοιμα για φωτογράφιση του Architectural Digest με θέμα τη φολκλόρ διακόσμηση σε ιστορικά σπίτια των Κυκλάδων.

Τα stories ακολούθησαν. Η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε και εκεί διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα της. Ηλιοθεραπεία πάνω στα βότσαλα, βουτιές σε κρυστάλλινα νερά με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και πικ νικ κάτω από τα αλμυρίκια συνθέτουν τον ορισμό του slow living. Γιατί έτσι πρέπει να είναι οι διακοπές το καλοκαίρι.

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram.com/notrealamalia/

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram.com/notrealamalia/

Instagram.com/notrealamalia/

Instagram.com/notrealamalia/

Αμαλία Κωστοπούλου Instagram.com/notrealamalia/

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Ακολούθησε η Αλεξάνδρα και στη συνέχεια ο Μάξιμος. Η τελευταία έχει προχωρήσει τη ζωή με τον Βασίλη Κικίλια και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Πριν φύγει για σπουδές στις ΗΠΑ, η Αμαλία Κωστοπούλου είχε ξεκινήσει να κάνει κάποια πρώτα βήματα στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα. Η ίδια είχε συμμετοχή σε καμπάνιες μόδας και μετρούσε κάποια εξώφυλλα. Ωστόσο, το εξωτερικό την κέρδισε. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και διακυβέρνηση και κατάφερε να τελειώσει τις σπουδές 4 ετών μέσα σε 3 έτη.

Μιλώντας για τη ζωή της στην Αμερική, η Αμαλία Κωστοπούλου έχει αναφέρει στο Instagram: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαι πολύ κοντά με την οικογένειά μου και ειδικότερα με τα αδέρφια μου. Μου λείπουν πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε face time όσο πιο συχνά μπορούμε. Όμως, αγαπώ πολύ τη ζωή μου στο Λος Άντζελες και έχω φτιάξει μια δικιά μου οικογένεια από “επιλεγμένους” φίλους εκεί, που νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο και έτσι δεν νιώθουμε τόση μοναξιά».