CELEBRITIES

Ευγενία Σαμαρά: Ποζάρει με μαγιό σε εντυπωσιακούς καταρράκτες στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη

News247.gr \ Κική Παπαδοπούλου

«Roadtrip to Adriatic Sea Day 1: Dubrovnik Η φάση είναι Game of Thrones ΠΑΝΤΟΥ», είχε γράψει η Ευγενία Σαμαρά στην περιγραφή του πρώτου άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προφίλ της, με το οποίο μάς γνωστοποιούσε την έναρξη του τρίτου ταξιδιού της για το καλοκαίρι στις χώρες της Αδριατικής, με την πρώτη στάση να γίνεται στην Κροατία.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει επισκεφθεί ήδη διάφορα spots σε μια από τις τουριστικές περιοχές της Κροατίας, έχει κάνει βουτιές στα κρυστάλλινα νερά μερικών από των πιο διάσημων παραλιών της χώρας. Το roadtrip στην Αδριατική είχε και στάση σε καταρράκτη, αλλά σε άλλη χώρα.

Ευγενία Σαμαρά: Η στάση σε εντυπωσιακούς καταρράκτες της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, λοιπόν, μετά τις θαλάσσιες σπηλιές, τους κρυμμένους κολπίσκους και τις απέραντες, παρθένες παραλίες των Δαλματικών Ακτών πέρασε τα σύνορα της Κροατίας και κινήθηκε προς την ενδοχώρα για να βρεθεί στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τη δροσερή στάση που έγινε κατά τη διάρκεια του roadtrip, για βουτιές και φωτογραφίες που αποπνέουν exotic vibes κάτω από τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Κravice, οι οποίοι βρίσκονται στον ποταμό Trebižat.

«Tripping on skies, sipping on waterfalls», έγραψε στην περιγραφή του καλοκαιρινού άλμπουμ η Ευγενία Σαμαρά και οι στίχοι προέρχονται από το τραγούδι YOUTH του Troye Sivan. Στις φωτογραφίες που απαρτίζουν το άλμπουμ βλέπεις την ηθοποιό να ποζάρει με το μπικίνι της μέσα στα νερά του καταρράκτη και άλλα στιγμιότυπα από αυτό το ομολογουμένως εντυπωσιακό τοπίο. Περιμένουμε με ανυπομονησία ποια θα είναι η επόμενη στάση!

Η Ευγενία Σαμαρά που φέτος ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στη σειρά Σασμός του Alpha, πέρα από την υποκριτική διαπρέπει και ως influencer αλλά και ως παρουσιάστρια. Η πρώην παρουσιάστρια του Ράδιο Αρβύλα βρισκόταν, επίσης φέτος, στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού Switch στην ΕΡΤ1. Μετά το τέλος του, η ίδια έσπεσε να ανανεώσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές της, με την έλευση της νέας σεζόν.