CELEBRITIES

7 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν ελληνική καταγωγή

©2023 Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Οι Έλληνες έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους σε κάθε γωνιά της γης, ακόμα και στη λαμπερή βιομηχανία του Hollywood. Από την αρχή του κινηματογράφου, οι Έλληνες καλλιτέχνες αποδεικνύουν το μοναδικό τους ταλέντο και κατακτούν τον κόσμο της τέχνης. Αν και κάποιοι άλλαξαν τα επίθετά τους για να ταιριάζουν καλύτερα στον καλλιτεχνικό κόσμο, η υπερηφάνεια για την ελληνική καταγωγή τους παραμένει αμείωτη και την διακηρύσσουν με κάθε ευκαιρία.

Δεν είναι ούτε ένας ούτε 2 οι αστέρες με ελληνική καταγωγή, αλλά πολλοί παραπάνω, από τους οποίους εμείς σου παρουσιάζουμε 7.

Nia Vardalos

AP Photo/Matt Sayles

Η Antonia Eugenia Vardalos, γνωστή ως Nia Vardalos γεννήθηκε στον Καναδά στις 24 Σεπτεμβρίου 1962. Ο πατέρας της, Gus Vardalos ήταν Έλληνας μετανάστης από τα Καλάβρυτα. Έγινε διάσημη με την πολύ επιτυχημένη κωμωδία Γάμος… αλά Ελληνικά στην οποία σατίριζε τις οικογένειες των Ελληνοαμερικανών.

Το 2011 ακολούθησε η ρομαντική κομεντί που έγραψε με τον Τομ Χανκς, η οποία απέφερε κέρδη ύψους 59.800.000 δολαρίων. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ian Gomez, ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά μπορεί.

John Stamos

ο John Stamos έχει ελληνική καταγωγή. Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1963 και το πλήρες όνομά του είναι John Phillip Stamos. Ο πατέρας του, William John Stamos, ήταν ελληνικής καταγωγής με το επώνυμο Σταματόπουλος πριν το αλλάξει, ενώ η μητέρα του, Loretta Phillips, έχει ιρλανδικές και αγγλικές ρίζες. Ο John Stamos είναι υπερήφανος για την ελληνική του κληρονομιά και συχνά το αναφέρει σε συνεντεύξεις του.

Hank Azaria