CELEBRITY BEAUTY

Το μανικιούρ της Blake Lively είναι μία ωδή στο floral

James Devaney/GC Images/Getty Images/ Ideal Image

Στην πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη, η Blake Lively ντύθηκε σαν τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη στήριξή της στο νέο του project. Όχι, δεν φόρεσαν matching outfits, αλλά η Lively εμπνεύστηκε από το κοστούμι του Deadpool, που υποδύεται ο σύζυγός της στο γνωστό franchise φορώντας μια custom δημιουργία (ένα κόκκινο metallic catsuit) Atelier Versace.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός, στo press tour για την προώθηση της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, It Ends With Us, αποφάσισε να συνδυάσει το θέμα στο μανικιούρ της με το φόρεμά της αλλά και το ρόλο της (υποδύεται την ανθοπώλη Lily Bloom), κάνοντας το τέλειο matching.

Με τη βοήθεια της αγαπημένης της nail artist Elle Gerstein, η ίδια υιοθέτησε ένα “micro garden” μανικιούρ.

Το floral μανικιούρ της Blake Lively

«Αυτό το nail look ήταν ένα απίστευτο σχέδιο, εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της Blake Lively και τα outfits που επέλεξε για την press day», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Byrdie η Gerstein, η οποία στη συνέχεια μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για τις αποχρώσεις.

«Το Chiffon the Move (της Essie) ήταν η τέλεια βάση για τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής αντίθεσης με το nail art. Το micro-floral σχέδιο αποτίει φόρο τιμής όχι μόνο στο επάγγελμα του ρόλου που υποδύεται (ανθοπώλης), αλλά και στα θέματα της ανάπτυξης, της ανθεκτικότητας και της ομορφιάς που μπορεί να προκύψει από τις προκλήσεις της ζωής.

Περάσαμε καταπληκτικά ανακατεύοντας διάφορες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών για να προσθέσουμε βάθος και λεπτομέρεια στο συνολικό μανικιούρ της» συμπλήρωσε.

Όσο για το σχήμα και το μήκος των νυχιών της, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, επέλεξε ένα μεσαίο μήκος και αμυγδαλωτό σχήμα.

Για να δημιουργήσει τα περίπλοκα floral σχέδια πάνω στα νύχια της, η Lively, συνδύασε ένα μείγμα από τα Gel Couture βερνίκια της Essie στις αποχρώσεις All Checked Out και Blanc και το βερνίκι Blush Jelly της Nail Art Studio.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε τα φύλλα χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις Off Tropic και Willow in the Wind της Essie μαζί με μερικά φύλλα χρυσού για extra λάμψη.

Ολοκλήρωσε το μανικιούρ εφαρμόζοντας το Gel Couture Top Coat από την Essie.