CELEBRITIES

Βασιλική Μιλλούση: Αποθεώνει τον Λευτέρη Πετρούνια για το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς

Instagram/vasilikimillousi

Η Βασιλική Μιλλούση εξέφρασε στα social media την χαρά και την περηφάνεια της για τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους.

Χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 7 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, αυτή τη φορά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε στην 3η θέση στους κρίκους, συγκεντρώνοντας 15.100 βαθμούς, με τους Κινέζους Γιανγκ Λιου και Γινγκουάν Ζου να κατακτούν την πρώτη και τη δεύτερη αντίστοιχα, οι οποίοι όπως χαρακτήρισε ο πρωταθλητής, ήταν άξιοι αντίπαλοι.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση αποθέωσε τον αγαπημένο της, ενώ δημοσίευσε και 2 φωτογραφίες. Στην πρώτη, η ίδια και ο Λευτέρης Πετρούνιας φαίνονται να δαγκώνουν το μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο στιγμιότυπο φαίνεται μόνο ο αθλητής, μετά τη νίκη του.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Βασιλική Μιλλούση έγραψε: «Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμη σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση, όλα για αυτή τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος! Σ’ ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σ’ ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις!».

Από πλευράς του και ο Ολυμπιονίκης θέλησε να ευχαριστήσει όσους ήταν δίπλα του σε αυτό το ταξίδι, γράφοντας: «Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής. Τρισευτυχισμένος, τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ράφτη, τον Νίκο Προβιά, τον Οδυσσέα Παξινό, την Ιβάνα Τζουριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου! @vasilikimillousi σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα ! Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν!».

Λίγο μετά το φινάλε του τελικού ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε στη μικτή ζώνη για τις πρώτες του δηλώσεις, αλλά πριν απ’ αυτές ήρθε η πρώτη αγκαλιά από τον άνθρωπο του. Η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, ταξίδεψε στο Παρίσι για να τον δει από κοντά να γράφει ιστορία και βουρκωμένοι κι οι 2 πανηγύρισαν.

«Ήρθα εδώ για να πάρω αυτό το μετάλλιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ τα 3 τελευταία χρόνια. Με 3 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα παγκόσμιο, ένα χειρουργείο και πολλά άλλα πράγματα που συμβαίνουν πίσω στην Ελλάδα, τα οποία πλέον δεν είμαι 20 χρονών, είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις» είπε ανάμεσα σε άλλα στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Βασιλική Μιλλούση ήταν αυτή που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα συγκινητικό βίντεο που μαζί με τις κόρες τους και άλλα μέλη της οικογένειάς τους, παρακολούθησαν με αγωνία την προσπάθειά του και με το ίδιο πάθος που είχε κι εκείνος, για να περάσει στον τελικό.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι είναι τόσο δύσκολο για αυτούς που μένουν πίσω, αλλά η αγωνία για τον άνθρωπό σου είναι μεγάλο πράγμα», έγραψε σε ένα σημείο του βίντεο η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και απέδειξε ότι η απόσταση δεν είναι εμπόδιο, για να υποστηρίζεις τους αγαπημένους σου ψυχολογικά.