CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με metallic μπικίνι πάνω σε βράχια και το Instagram γεμίζει καρδιές

Instagram/ ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ίδια τροφοδοτεί το προφίλ της με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καλοκαιρινή, ξέγνοιαστη καθημερινότητά της, ενώ δεν παραλείπει να κρατά ενήμερους τους ακόλουθούς της στα social media.

Στην τελευταία της ανάρτηση βλέπουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με metallic μπικίνι, να κάθεται στα βράχια και να έχει φόντο τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Όπως βλέπεις, η παρουσιάστρια και μοντέλο απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την περίοδο της ζωής της και προσπαθεί να φορτίσει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει ανανεωμένη και έτοιμη για τον χειμώνα. «Καλοκαιρινά μεταλλικά χρώματα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Στα σχόλια φυσικά την αποθέωσαν, ενώ πολλοί πρόσθεσαν emoji καρδιάς.

Οι μεταλλικές αποχρώσεις όπως πέρυσι έτσι και φέτος κάνουν παντού αισθητή την παρουσία τους και τις βλέπουμε αρκετά στα swimwear trends. Τα μεταλλικά χρώματα είναι πάντα εντυπωσιακά και δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα, ενώ δίνουν ένα bold και σέξι χαρακτήρα σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Οπότε σε περίπτωση που τα κλασικά μονόχρωμα μπικίνι και ολόσωμα δεν σε συγκινούν πια, πριν στραφείς στα printed ή έντονα χρωματικά μαγιό, μπορείς να δώσεις μια ευκαιρία σε αυτό με το μεταλλικό εφέ, σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια αγαπάει ιδιαίτερα το καλοκαίρι, τα μπάνια στη θάλασσα και τις ανέμελες στιγμές στην παραλία. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο γεμίζει με άκρως καλοκαιρινές στιγμές.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην έκανε γνωστό το μέρος που επισκέφθηκε, ωστόσο λίγο καιρό πριν είχε επισκεφθεί τα αγαπημένα της Κουφονήσια, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τα stories της. Είναι ήδη γνωστό, εξάλλου, πως η παρουσιάστρια και μοντέλο περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού με τους δικούς της ανθρώπους σε αυτό το νησί. Και οι πρώτες μέρες του Ιουνίου τη βρήκαν εκεί.

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διένυσε μια τηλεοπτική σεζόν στην οικογένεια του Star, στο τιμόνι της εκπομπής Shopping Star, το οποίο προηγουμένως παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά. Πριν από τα Κουφονήσια, η ίδια είχε βρεθεί στη Μύκονο σε opening party γνωστού fashion brand, που πραγματοποιήθηκε στη χώρα.