ΣΧΕΣΕΙΣ

3 σημάδια για να καταλάβεις αν έχει ήδη σχέση ενώ βγαίνετε

Pexels

Τα ραντεβού θα έπρεπε να είναι μια εύκολη υπόθεση. Να βγαίνεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, να περνάτε καλά, να μιλάτε, να γνωρίζεστε και στο τέλος αυτού να γίνεται φανερή η πρόθεση του καθενός. Είτε θέλετε να συνεχίσετε να βγαίνετε, είτε όχι. Δυστυχώς όμως, το dating life γίνεται όλο και πιο περίπλοκο.

Λίγο τα social media, λίγο τα apps γνωριμιών, λίγο η έλλειψη ειλικρίνειας (γκουχου), μπορούν να σε οδηγήσουν στο λάθος άτομο και να χάσεις τον χρόνο σου. Πέρα δηλαδή από το ότι μπορεί να μπλέξεις με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι γεμάτος red flags, όπως δηλαδή να είναι αγενής, να είναι όλη την ώρα στο κινητό του, να σχολιάζει αρνητικά τους πάντες και ούτω καθεξής, μπορεί να μπλέξεις και με κάποιον που έχει σχέση. Ναι, συμβαίνει.

Φυσικά δεν θα στο πει, γιατί όπως καταλαβαίνεις, ένας άνθρωπος που βγαίνει κρυφά από τη σχέση του με άλλο πρόσωπο, δεν μπορούμε να πούμε ότι χαρακτηρίζεται από ήθος. Όμως εσύ, εν έτη 2024, πέρα από το ότι δεν πρέπει να αμφισβητείς το ένστικτο σου, οφείλεις να προσέχεις ορισμένα σημάδια, που προδίδουν ότι κάποια/-ος έχει σύντροφο. Εμείς για να σε βοηθήσουμε, έχουμε συλλέξει τα 3 πιο σημαντικά. (Για να γλιτώσεις μια ώρα αρχύτερα βρε αδερφέ).

3 σημάδια ότι το άτομο με το οποίο βγαίνεις έχει σχέση Pexels

Αποφεύγει να επικοινωνεί τα βράδια ή τα Σαββατοκύριακα

Αν το άτομο του ενδιαφέροντός σου, σου μιλάει μόνο τη μέρα τις καθημερινές, τότε ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ. Διαφορετικά για ποιον άλλο λόγο; Τα άτομα που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένα δεν επικοινωνούν όταν οι σύντροφοί τους είναι κοντά. Οι άνθρωποι που είναι πραγματικά ελεύθεροι είναι διαθέσιμοι να επικοινωνήσουν οποιαδήποτε στιγμή, εκτός μόνο αν προκύψει κάτι πολύ επείγον.

Δίνει ανάμικτα μηνύματα για τη σχέση σας

Αν κάποιος δείχνει ενδιαφέρον, αλλά εξαφανίζεται συχνά ή σου στέλνει ανάμικτα μηνύματα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ήδη σε σχέση. Νιώθει ενοχές και χάνεται προσωρινά, επιστρέφοντας όταν δε νιώθει καλά με τον/τη σύντροφο του. Αν το βλέπεις αυτό πολύ συχνά, ο άνθρωπος προσπαθεί να διαχειριστεί τα αντιφατικά συναισθήματα του.

Οι ελεύθεροι συνήθως επικοινωνούν σταθερά και περισσότερο με τον καιρό. Κατανοητό να είναι κάποιος πολυάσχολος, αλλά πρόσεχε τη συχνότητα και τον τρόπο των «εξαφανίσεων». Μερικοί χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών για απιστία. Αν λοιπόν δεις σημάδια όπως αστάθεια στην επικοινωνία ή ακυρώσεις σχεδίων, τότε μάλλον έχει ήδη σχέση.

Δεν δίνει λογικές εξηγήσεις και σε αποφεύγει

Όταν ένα άτομο λέει αλλοπρόσαλλες εξηγήσεις, μπορεί να αλλάζει συνεχώς την ιστορία του ή να αποφεύγει το θέμα. Για παράδειγμα, αν κανονίσετε να συναντηθείτε και δεν εμφανιστεί, μπορεί να πει ότι έπρεπε να πάει κάποιον κάπου. Αργότερα, μπορεί να δώσει διαφορετική εξήγηση. Όταν το επισημάνεις, μπορεί να προσπαθήσει να αποφύγει την κατάσταση ή να δώσει ακόμα μία διαφορετική εξήγηση. Είναι δύσκολο να το εμπιστευτείς, καθώς δεν ξέρεις ποτέ ποια είναι η αλήθεια ή ποια θα είναι η επόμενη του δικαιολογία. Οπότε, ιδανικά μακριά από κάποιον που ψεύδεται και σου προκαλεί ταραχή.