CELEBRITY BEAUTY

Kim Kardashian: Το άκρως καλοκαιρινό χτένισμά της από τον Δημήτρη Γιαννέτο είναι το hair inspo της ημέρας

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Cindy Crawford, Megan Fox, Amal Clooney, Joey King, Lindsay Lohan, Helena Christensen, Camila Cabello, Khloe, Kourtney Kim Kardashian είναι μόνο μερικές από τις celebrities που εμπιστεύονται τα «μαγικά» χέρια του Έλληνα celebrity hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτου για τα μαλλιά τους. Μάλιστα τον περασμένο μήνα, ο ίδιος είδαμε να επιμελείται το υπέροχο νυφικό χτένισμα της Olivia Culpo.

Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Γιαννέτος έρχεται να μας θυμίσει μέσα από το τελευταίο hair look της Kim Kardashian, που επιμελήθηκε, την πιο καλοκαιρινή και ατημέλητη version των αγαπημένων μας waves.Το hair inspo της ημέρας (γιατί όχι- και του μήνα) είναι σίγουρα τα flat waves!

Ξεφεύγοντας κατά πολύ από τις πιο κλασικές, «βαριές» μπούκλες αλλά και τα «παραδοσιακά» beach waves, τα flat waves είναι ένα ακόμη πιο ανάλαφρο wavy χτένισμα, που δίνει έναν messy, ανεπιτήδευτα κομψό αέρα σ’ όλο το look. Δεν είναι τυχαία άλλωστε, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν τα τελευταία χρόνια.

«Flat Waves για την όμορφη Kim Kardashian» σχολίασε χαρακτηριστικά ο hairstytlist κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με την Kim να ποζάρει όπως μόνο εκείνη ξέρει. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Το άκρως καλοκαιρινό χτένισμα της Kim Kardashian από τον Δημήτρη Γιαννέτο

Στην ουσία, τα flat waves είναι ένα cool girl χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών (εκτός από τα πολύ κοντά) και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από την παραλία έως και την βραδινή έξοδο στο νησί.

Ανάλογα με τη φυσική υφή των μαλλιών μπορούν να γίνουν με εργαλεία θερμότητας ή με προϊόντα όπως spray υφής ή αλατόνερου, ακόμη και με ένα συνδυασμό και των δύο, δουλεύοντάς αρκετά με τα χέρια. Τι θα έλεγες να τα δοκιμάσεις απόψε κιόλας;