CELEBRITIES

7 διάσημες που έκαναν αισθητικές επεμβάσεις και το παραδέχτηκαν

Launchmetrics Spotlight

Στο Hollywood, ο κόσμος της λάμψης και της φήμης είναι γεμάτος με πρόσωπα που προσπαθούν να παραμείνουν με έναν τρόπο άψογα. Οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, αποτελούν ένα συνηθισμένο μέσο για πολλές διάσημες γυναίκες. Είτε πρόκειται για μικρές βελτιώσεις, είτε για δραστικές αλλαγές, οι επεμβάσεις αυτές έχουν γίνει σημαντικό κομμάτι της ζωής πολλών διασημοτήτων.

Μέσα από την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί και τις δημόσιες εμφανίσεις, οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις συχνά συζητούνται και αναλύονται από τα μέσα ενημέρωσης και τους θαυμαστές των σταρ. Η επιλογή αυτών των γυναικών να υποβληθούν σε τέτοιες διαδικασίες συμβάλλει στην ευρύτερη συζήτηση σχετικά με την ομορφιά, την αυτοπεποίθηση και τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν στον χώρο της ψυχαγωγίας. Αν και αρκετές διάσημες σταρ δεν μιλάνε εύκολα για το συγκεκριμένο θέμα (και άλλες δεν διανοούνται καν την περίπτωση να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις), υπάρχουν κι εκείνες που έχουν μιλήσει ανοιχτά και έχουν υπερασπιστεί την απόφασή τους μέχρι τέλους.

7 διάσημες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις και το παραδέχτηκαν

Kim Kardashian

7 διάσημες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις και το παραδέχτηκαν @2022 Evan Agostini/AP Images

Οι πλαστικές επεμβάσεις στο Hollywood έχουν συνδεθεί αρκετά με την οικογένεια Kardashian. «Λίγο botox», είπε η Kim Kardashian, μιλώντας στο Allure το 2022 για το τι επεμβάσεις έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Bella Hadid

7 διάσημες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις και το παραδέχτηκαν ⓒ 2022 Vianney Le Caer/Invision/Associated Press

Μιλώντας στη Vogue το 2022, η Bella Hadid παραδέχτηκε ότι μετανιώνει για την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της, όταν ήταν 14 ετών. «Μακάρι να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου», είπε. «Νομίζω ότι θα είχα ωριμάσει έχοντας αυτή τη μύτη».

Η ίδια πρόσθεσε επίσης: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι άλλαξα πλήρως το πρόσωπό μου εξαιτίας μιας φωτογραφίας μου ως έφηβη που φαινόμουν πρησμένη. Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν φαίνεται όπως ήταν στα 13 του, σωστά; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ filler. Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Δεν έχω κανένα θέμα με αυτό, αλλά δεν είναι για μένα».

Olivia Kolman

7 διάσημες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις και το παραδέχτηκαν Gareth Cattermole/Getty Images/Ideal Image

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Olivia Kolman, μίλησε για το botox που έκανε το 2015. «Έχω κάνει botox και μου άρεσε (αλλά) το έκανα όταν ήξερα ότι υπάρχει μεγάλο ηλικιακό χάσμα (μεταξύ των ρόλων και της ίδιας)», σύμφωνα με όσα είπε στο The Mirror. «Δεν το είπα στον σύζυγό μου και μετά για περίπου 6 μήνες συνέχισε να λέει ”Γεια σου, όμορφη!”».

Katy Perry

διάσημοι παιδιά ιερέων Jordan Strauss/Invision/AP Images

«Έχω κάνει λέιζερ και έχω κάνει ενέσεις κάτω από τα μάτια μου για τους κύκλους – το οποίο θα συνιστούσα σε όλους όσους θέλουν μια λύση για τους μαύρους κύκλους τους –. Όλατα άλλα χαρακτηριστικά μου είναι αληθινά», είπε η τραγουδίστρια στο Refinery29. «Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι είναι ψεύτικα, αλλά δεν έχει σημασία».

Tyra Banks

Willy Sanjuan/Invision/AP Images

Κι όμως, το supermodel Tyra Banks, έχει παραδεχτεί ότι έκανε πλαστική επέμβαση, μιλώντας στο περιοδικό People το 2018. «Μπορούσα να αναπνεύσω καλά, αλλά έκανα αισθητική επέμβαση. Το παραδέχομαι! Έχω ψεύτικα μαλλιά και έχω φτιάξει τη μύτη μου. Νιώθω ότι έχω ευθύνη να πω την αλήθεια».

Britney Spears

διάσημοι στο δικαστήριο @2023 Jordan Strauss/Invision/AP, File/AP Images

Σε συνέντευξη της στο InStyle το 2013, η Britney Spears μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, που έχει κάνει. «Ένας γιατρός που βλέπω, κάνει κάποιες αισθητικές αλλαγές σε μένα κάποιες φορές. Είχα κάνει ενέσεις στα χείλη στο παρελθόν».

Cindy Crawford

διάσημοι με υψηλό IQ, έξυπνοι διάσημοι @2023 Jordan Strauss/Invision/AP Images

Το supermodel Cindy Crawford παραδέχεται ότι είχε κάνει μπότοξ στο παρελθόν. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα στον εαυτό μου, μετά από κάποια ηλικία, οι κρέμες λειτουργούν στην υφή του δέρματός σου, αλλά, για να αποκαταστήσω την ελαστικότητα, στο μόνο που μπορώ πραγματικά να βασιστώ είναι ενέσεις βιταμινών, μπότοξ και κολλαγόνο», είπε στο InStyle. «Έχω μια πολύ απλή, υγιεινή ζωή, που κάνει θαύματα. Πίνω πολύ νερό, προσέχω τι τρώω και ασκούμαι… αλλά οφείλω την ποιότητα του δέρματός μου στον αισθητικό χειρουργό μου».