CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Ο χωρισμός με τον Γιάννη Αϊβάζη κι άλλοι 3 χωρισμοί- έκπληξη διασήμων

Instagram/mariakorinthiou

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος, για να απολαύσει κανείς ξέγνοιαστες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι του, αφού πολλοί απαλλάσσονται από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Δεν είναι δηλαδή τυχαίο, που βλέπουμε τέτοια εποχή, σχεδόν όλους τους celebrities να δημοσιεύουν στα social τους, χαλαρές στιγμές από τις διακοπές τους. Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, κάποια ζευγάρια της εγχώριας showbiz τράβηξαν χωριστούς δρόμους και έτσι αυτό το καλοκαίρι αρκετούς τους βρήκε single ή με νέο ταίρι.

Ο πιο πρόσφατος χωρισμός- έκπληξη που έγινε γνωστός λίγες ημέρες πριν, καθώς δεν τον περίμενε κανείς, ήταν της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη. Το ζευγάρι που υπήρξε παντρεμένο για 17 χρόνια, έχει αποκτήσει μια κόρη, την 16χρονη Ισμήνη.

Μετά την είδηση του διαζυγίου τους, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη κοινή τους φωτογραφία που κρατιούνται χέρι- χέρι. Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρία Κορινθίου έγραψε: «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη @yannisaivazis. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε», δείχνοντας έτσι την εκτίμηση και την αγάπη που έχει ο ένας απέναντι στον άλλον, ύστερα και από αυτή την απόφαση.

Στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης, όπως και στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις της Μαρίας Κορινθίου, μεταξύ άλλων διαβάζουμε:  «Το ζευγάρι που δε περιμέναμε ποτέ να χωρίσει», «Ρε παιδιά αφού αγαπιέστε γιατί χωρίζετε;», «Μακάρι να είναι ψέμα …..μακάρι να σώσετε τον γάμο σας γιατί είστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι και αγαπημένο, μακάρι να είστε μαζί για πάντα κόντρα σε όλα, μακάρι η αγάπη να νικήσει», «Πάλεψτε το…κανείς και καμία δε θα είναι καλύτερος/καλύτερη», «Θα είστε ξανά μαζί».

Πέρα όμως από αυτόν τον χωρισμό, είχαν προηγηθεί και άλλοι αναπάντεχοι χωρισμοί, που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επίσης αποδέχτηκαν δύσκολα. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 3 από αυτούς.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και 2 παιδιά, προχώρησαν σε μια κοινή ανακοίνωση και δημοσιοποίησαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2024. Από τότε το ζευγάρι ακολουθεί ξεχωριστούς δρόμους, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, με τον  Bruno Cerella.

Ο νέος σύντροφός της αγωνίζεται από το 2022 στη Β΄ Κατηγορία μπάσκετ της Ιταλίας, με την ομάδα Blu Basket 1971. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Bruno Cerella είναι ανάμεσα στους ιδιοκτήτες γραφείου real estate και εργάζεται και σε προπονητικό κέντρο. Όταν δεν ασχολείται με όλα τα παραπάνω, αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο στο scuba diving και τα ταξίδια. Εκείνος και η Αθηνά Οικονομάκου φαίνονται πολύ ερωτευμένοι.

Φωτεινή Ντεμίρη – Χάρης Γρηγορόπουλος

Μαρία Κορινθίου: Ο χωρισμός με τον Γιάννη Αϊβάζη και άλλοι 3 χωρισμοί που δεν περιμέναμε papadakis press/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια γάμου, η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Μια απόφαση η οποία αιφνιδίασε τα media, αφού το κοινό είχε συνηθίσει να τους βλέπει μαζί στη ζωή, αλλά και στην τηλεόραση μέσα από τους ρόλους τους στο Καφέ της Χαράς.

Oι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, την 28χρονη Μαρίνα και τον 26χρονο Τίτο που επαγγελματικά ακολουθεί τα βήματα των γονιών του. «Όσο κι αν έχει κλονιστεί, αυτός ο γάμος αντέχει ακόμα! Τον Φεβρουάριο του ‘24, με το καλό, κλείνουμε τριάντα χρόνια παντρεμένοι. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς το κεφάλι σου και να αντικρύζεις τον άνθρωπό σου, που σας δένουν τόσα πολλά και μ’ ένα χαμόγελό του να τα λέει όλα!» είχε δηλώσει ο ηθοποιός ένα χρόνο πριν.

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ύστερα από 2 χρόνια σχέσης, οδηγήθηκαν στο χωρισμό. Μπορεί να έχουν χωρίσει όμως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές, όπως επιβεβαίωσε η εκπομπή Happy Day του Alpha, έχοντας εξασφαλίσει και επιβεβαίωση από τον personal trailer. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να ακολουθεί ο ένας τον λογαριασμό του άλλου στο Instagram, αποδεικνύοντας τα παραπάνω.