CELEBRITIES

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι φωτογραφίες της με μπικίνι στην παραλία, είναι η ενσάρκωση του Αυγούστου

Instagram.com/katerina_papoutsaki

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει το καλοκαίρι και το αποδεικνύει κάθε χρόνο ανεβάζοντας ανέμελες, καλοκαιρινές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράζεται στιγμιότυπα από τις παραλίες που επισκέπτεται, τις χαλαρές της βόλτες και τις αποδράσεις της σε όμορφα νησιά και οι αναρτήσεις της γεμίζουν με λαμπερά χρώματα, θάλασσες και ηλιόλουστα τοπία.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λοιπόν, απολαμβάνει να μοιράζεται στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Από τις πρώτες μέρες του Μαΐου, η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύει στα social media, φωτογραφίες από την παραλία και τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές της στιγμές, δημιουργώντας από νωρίς, μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο προφίλ της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της βλέπουμε την Κατερίνα Παπουτσάκη, να ποζάρει σε μια βραχώδη παραλία, φορώντας ένα μωβ μπικίνι. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, με το πρόσωπό της στραμμένο προς τον γαλανό ουρανό. Η ηθοποιός έχει προσθέσει στη λεζάντα επίσης ένα emoji με μια μωβ καρδιά.

Όπως θα δεις στις επόμενες φωτογραφίες, του καρουζέλ που δημοσίευσε η ηθοποιός, βλέπουμε την ίδια να ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό γιο της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αποκτήσει 2 γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, από τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, ο οποίος έληξε το 2023. Σε συνέντευξή της στο LadyLike  η ίδια είχε δηλώσει ότι η ισορροπία ανάμεσα στους πολλούς ρόλους που καλείται ως μητέρα/ εργαζόμενη/ σύντροφος να αναλάβει μία γυναίκα είναι δύσκολη, ενώ τόνιζε σε σχέση με το πώς θέλει να μεγαλώσει τους γιους της.

«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με ελευθερία στο πνεύμα, με το να αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους, να τους αγαπάμε γι’ αυτό που είναι, να αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Από τότε που ο Μάξιμος ήταν μωρό στην κούνια, θυμάμαι, τότε που και οι ορμόνες ήταν στην τρέλα τους κάτι βράδια να βουρκώνω στο σαλόνι σαν την τρελή και να συγκινούμαι ψιθυρίζοντάς του ότι αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να αγαπάει τους ανθρώπους. Να είναι ένας άνθρωπος που θα έχει κατανόηση, θα νοιάζεται, θα έχει ελεύθερη σκέψη και θα είναι συμπονετικός, με ενσυναίσθηση».