CELEBRITIES

Alessandra Ambrosio: Στη Χαβάη με ολόσωμο μαγιό που «φωνάζει» διακοπές για πάντα

Lionel Hahn/Getty Images

Η Alessandra Ambrosio απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τις φίλες της και την αγαπημένη της 15χρονη κόρη, Anja στην Χαβάη, ενώ δε σταματά να μοιράζεται υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Ιnstagram, η Alessandra Ambrosio δημοσίευσε άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες. Βλέποντας το μοντέλο να ποζάρει κάθε φορά και με διαφορετικό μαγιό, το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο και παρατηρώντας μια – μια τις φωτογραφίες, είναι σαν να ξεφυλλίζεις περιοδικό, ενώ το φόντο με τα μαγικά τοπία από την εξωτική Χαβάη απογειώνουν την κάθε λήψη.

Το μοντέλο για τις διακοπές της όπως θα δεις, επέλεξε διάφορα ολόσωμα μαγιό για τις διακοπές της. Με φλοράλ μοτίβο, ένα εξώπλατο σε μπεζ απόχρωση και ακόμα ένα μωβ που ξεχώρισε, που έγραφε: «Always on vacay», φράση που πρόσθεσε και στη λεζάντα της. Στα σχόλια φυσικά οι ακόλουθοί της την αποθέωσαν και συμφωνούσαν στο ότι η Alessandra Ambrosio είναι το καλύτερο μοντέλο στον κόσμο, με κάποιους μάλιστα θυμούνται την καριέρα της ως «άγγελο» στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Η πορεία της Alessanra Ambrosio στο μόντελινγκ

Η Alessandra Corine Ambrosio, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στη μικρή πόλη Ερέτσιμ στη Βραζιλία. Στα 12 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 14 ήταν ήδη μέσα στις 20 φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Elite Model Look στη γενέτειρά της.

Μέσα στην επόμενη δεκαετία, πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικές καμπάνιες και περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου για λογαριασμό των σημαντικότερων οίκων μόδας (Prada, Chanel, Dolce & Gabbana, Givenchy, Louis Vuitton κτλπ), ενώ πραγματοποίησε πολλές φωτογραφίσεις σε διεθνούς φήμης περιοδικά.

Το 2012 το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, ενώ 5 χρόνια πριν, το 2007, το όνομά της είχε φιγουράρει στους 100 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο του περιοδικού People. Μην ξεχνάμε ότι ήταν «αγγελάκι» της Victoria’s Secret.

Η προσωπική ζωή του μοντέλου

Η Alessandra Ambrosio έχει 2 παιδιά, την Anja και τον 11χρονο Noah, με τον πρώην της, Jamie Mazur. Το διάσημο μοντέλο και ο επιχειρηματίας ήταν μαζί για 10 χρόνια πριν χωρίσουν οριστικά το 2018. Είχε, επίσης, συνδεθεί ρομαντικά με τον Nicol Oddi, από το 2018 έως το 2020.

To supermodel, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, βγαίνει σήμερα με τον 39χρονο γιο του πολυεκατομμυριούχου Ιρλανδού επιχειρηματία Sir Michael Smurfit, Alexander Smurfit. Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει μια ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα.