CELEBRITIES

Ρούλα Ρέβη: Ποζάρει topless στον φακό του Αποστόλη Τότσικα και διδάσκει self love

Instagram/roula.revi

Η Ρούλα Ρέβη είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους και έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, μέσα από τα social media – στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή – ότι ο σύζυγός της και ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας, είναι το αγαπημένο της μοντέλο.

Στην τελευταία της ανάρτηση, αντιστραφήκαν οι ρόλοι, αφού μπροστά από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε η Ρούλα Ρέβη, ενώ το στιγμιότυπο που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τράβηξε ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας.

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη, καλλιτεχνική φωτογραφία όπου είναι ξαπλωμένη η φωτογράφος, όπως φαίνεται σε κάποια παραλία, και έχει κατεβάσει το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, ποζάροντας topless. Στις θηλές της έχει τοποθετήσει 2 πέτρες. Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε: «Και είπα στο σώμα μου, ήρεμα:”Θέλω να γίνω φίλη σου”».

Η Ρούλα Ρέβη, μέσα από αυτή τη δημοσίευση φαίνεται να κάνει μια από τις πιο σημαντικές συζητήσεις, που δεν είναι άλλη από αυτή με το σώμα μας. Η ίδια με την επιλογή της να ποζάρει topless, φαίνεται πώς έχει μια απελευθερωτική διάθεση και πως επιλέγει να «αγκαλιάζει» το σώμα της και να γίνεται φίλη του, όπως αναφέρει και στη λεζάντα.

Η ανάρτηση όπως ήταν επόμενο, εξέπληξε ευχάριστα πολλούς followers, οι οποίοι σχολίασαν την φωτογραφία ως έργο τέχνης, ενώ σε άλλους η Ρούλα Ρέβη θύμισε αρχαιοελληνικό άγαλμα. Ανάμεσά τους και πολλές celebrities, όπως την Σμαράγδα Καρύδη, την Πέγκυ Ζήνα, την Βασιλική Τρουφάκου και την Τόνια Σωτηροπούλου, με την πρώτη να σχολιάζει: «Ε ναι» και οι υπόλοιπες να προσθέτουν emoji φωτιάς και καρδιάς.

Η φωτογράφος, η οποία έχει αποκτήσει δίδυμα παιδιά με τον σύζυγός της, είχε πει στο παρελθόν για εκείνον σε συνέντευξη στην εκπομπή  Δύο στη 1: «Ο Αποστόλης έχει πει πάρα πολύ ωραία πράγματα για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτόν τον άνθρωπο, θεωρούσα ότι μου τον χρωστούσε η παιδική μου ζωή. Ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει ένας τέτοιος άνθρωπος και μου ήρθε, γι΄αυτό και περίμενα… Αλήθεια θεωρώ ότι η ζωή μου το όφειλε αυτό γιατί έπρεπε να μου αλλάξει τη γνώμη για τους άντρες. Ο Αποστόλης μου άλλαξε όλη τη θεωρία και όσα πίστευα για τους άντρες και νομίζω ότι καθόρισε και την υπόλοιπη ζωή μου και ήθελα να γίνω μητέρα. Πριν τον Αποστόλη δεν ήθελα να γίνω μητέρα. Ήξερα ότι θα γίνω μαμά αλλά στο πλάνο, δεν υπήρχε δίπλα ο άντρας».