ΜΑΛΛΙΑ

5 άψογα χτενίσματα κατευθείαν από την Κοπεγχάγη

Launchmetrics Spotlight

Η Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης πραγματοποιήθηκε μεταξύ 5 με 9 Αυγούστου και όπως κάθε χρόνο η προσοχή -εκτός από τις πασαρέλες- στρέφεται στο street style.

Είναι το ανεπιτήδευτα cool στιλ των Σκανδιναβών fashion lovers και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τη μόδα. Οι μίνιμαλ γραμμές, το mix & match μεταξύ vintage και σύγχρονων κομματιών και η χρήση χρώματος είναι κάποια από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στις εμφανίσεις τους (εδώ βλέπεις τα 5 παπούτσια που φοράνε το καλοκαίρι). Εκτός όμως από τη μόδα το φετινό street style στη δανέζικη πρωτεύουσα είχε να προσφέρει αρκετή έμπνευση και στα χτενίσματα.

Με μια γρήγορη αναζήτηση και κάνοντας focus στις κοντινές λήψεις των φωτογράφων τα “Scandi girls” έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στα hair looks τους. Χτενίσματα με υπερμεγέθη scrunchie λαστιχάκια, μαντήλια στο κεφάλι και μονές πλεξούδες με ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών. Ακολουθούν, παρακάτω, 5 άψογα χτενίσματα που ξεχωρίσαμε από το street style της Κοπεγχάγης.

5 άψογα χτενίσματα από το street style της Κοπεγχάγης

Ανανέωσε την μονή πλεξούδα με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ μαλλιών

Σχημάτισε μία μονή πλεξούδα και στη συνέχεια πέρασε από μέσα μία κορδέλα σε έντονο χρώμα. Το παρακάτω hairlook είναι το τέλειο παράδειγμα.

Launchmetrics Spotlight

Στόλισε το sleek bun σου με ένα oversized scrunchie

Το πιο γρήγορο update στα καθημερινά χτενίσματα γίνεται μόνο ένα scrunchie.

Launchmetrics Spotlight

2 αξεσουάρ μαλλιών σε μία γαλλική πλεξούδα

Τα all time classic χτενίσματα ανανεώνονται με μερικά αξεσουάρ μαλλιών. Όπως για παράδειγμα αυτή η γαλλική πλεξούδα με το μεταλλικό hairclip και τον μαύρο φιόγκο στο κάτω μέρος.

Launchmetrics Spotlight

Καλοκαιρινά χτενίσματα με μαντήλια

Τα μαντήλια στα μαλλιά προσφέρουν ένα διαχρονικά ρετρό εφέ. Διάλεξε ένα με έντονο print και στόλισε οποιοδήποτε χτένισμα κι αν έχεις σκεφτεί.

Launchmetrics Spotlight

Το bubble ponytail που θα κάνει τη διαφορά

Αντί για την κλασική αλογοουρά δημιούργησε μικρά bubbles χρησιμοποιώντας μικρά λαστιχάκια. Το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό.

Launchmetrics Spotlight