CELEBRITIES

Δημήτρης Λάλος- Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Οι 2 ηθοποιοί σε στιγμιότυπο από τη σειρά Σασμός. Alpha

Μία κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό OK! ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Οι 2 ηθοποιοί που γνωρίσαμε ως τηλεοπτικό ζευγάρι του Σασμού, φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό και μίλησαν με τον Μιχάλη Ροδόπουλο, στον οποίο δεν αρνήθηκαν να απαντήσουν για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή το τελευταίο διάστημα.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, θέλουν τους 2 πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha που ολοκληρώθηκε το 2024, να είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν σχεδόν ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνουν διαζύγιο από τους συζύγους τους, Έλενα Μαυρίδου και Γιάννη Νταλιάνη.

«Αυτό που με ενοχλεί στη χυδαιότητα είναι ότι συμβαίνει από μόνη, χωρίς να την έχεις προκαλέσει. Το να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο με στεναχωρεί για το τι κρύβει η κοινωνία μας», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τα χυδαία σχόλια που ενδεχομένως έχουν δει να γραφτούν για εκείνους και τις φορές που ίσως έχουν νιώσει να έρχονται σε δύσκολη θέση.

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο. Αν θέλει κάποιος επώνυμα να πει κάτι, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λάλος, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρόσθεσε απαντώντας στην ίδια ερώτηση: «Εννοείται ότι οι απαντήσεις υπάρχουν, απλώς δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον καθένα που λέει ό,τι του κατέβει».

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έθεσε ο δημοσιογράφος στους Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρη Λάλο ήταν και αυτή που ως απορία έχει σχηματιστεί στο μυαλό όλων μας, από τη στιγμή που διαβάσαμε πρώτη φορά τις φήμες που αφορούν τη μεταξύ τους σχέση. «Ζήσατε έναν θυελλώδη τηλεοπτικό έρωτα. Είναι αυτή η περίπτωση που η ζωή μιμείται την τέχνη;», ρωτήθηκε το πολυσυζητημένο τηλεοπτικό ζευγάρι.

«Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή», είπε λακωνικά ο Δημήτρης Λάλος απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση. Θα είχαν όμως αυτή την εξέλιξη στη σχέση τους αν δεν υπήρχε αυτό το τηλεοπτικό παρελθόν ανάμεσά τους;

Ο Δημήτρης Λάλος, με την απάντησή του επιβεβαίωσε έμμεσα (επιτέλους) τις φήμες. «Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Alpha και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά πρωταγωνιστώντας στη σειρά Ο Τιμωρός.

«Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. (Γελάει.) Όμως είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης», συμπλήρωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που θα ενσαρκώσει την Ελληνίδα Dr. Foster στη μεταφορά της σειράς στην ελληνική τηλεόραση για τον ΑΝΤ1.

«Και επειδή ακριβώς μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ετοιμάζουμε κάτι ωραίο θεατρικά για το φθινόπωρο», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Λάλος.

Το (όχι μόνο τηλεοπτικό όπως ίσως κατάλαβες) ζευγάρι, θα βρεθεί ξανά μαζί στη σκηνή του θεάτρου αυτή τη φορά, στην παράσταση Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου. Ενα μουσικοθεατρικό έργο, που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου. Ο μεγάλος ερωτάς των Chopin και Σάνδη (George Sand) θα ζωντανέψει με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Πολωνού συνθέτη Jarosław Kilian, μόνιμου σκηνοθέτη της Όπερας της Βαρσοβίας και με πλούσιο βιογραφικό στο ελεύθερο θέατρο.