ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ

4 εντυπωσιακά χτενίσματα με μαντήλι στα μαλλιά

Launchmetrics Spotlight

Η αιώνια ρετρό ομορφιά που αποπνέει ένα μαντήλι στα μαλλιά το καθιστά κάθε καλοκαίρι το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών. Αν προσθέσουμε και την ευελιξία που προσφέρει τότε έχεις κάθε λόγο να το συμπεριλάβεις στις εμφανίσεις σου.

Θεωρητικά μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς και διάφορους τρόπους το μαντήλι που υπάρχει στη ντουλάπα σου. Αρχικά, ανάλογα με το μήκος και το πλάτος του μπορείς να το φορέσεις ως ρούχο. Μετατρέπεται στο τέλειο τοπ που θα φορέσεις πάνω από τη τζιν βερμούδα σου στις διακοπές αλλά και πίσω στην πόλη.

Στα καλοκαιρινά χτενίσματα θα προσφέρει ένα γρήγορο update. Μπορείς να το συνδυάσεις με χτενίσματα όπως ponytails, μισά-μισά, sleek buns μέχρι τον αυχένα ή πολύ απλά να το φορέσεις στα μαλλιά σου. Τα μονόχρωμα μαντήλια είναι πάντα μια safe επιλογή. Προτείνουμε, ωστόσο, να επιλέξεις σχέδια με fun και ρετρό μοτίβα. Το αποτέλεσμα συνδυαστικά με τα ρούχα που έχεις επιλέξει θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Ακολουθούν, παρακάτω, 4 ιδέες για να δοκιμάσεις. Σε μακριά μαλλιά, σε κοντά, stylish καρέ ή σε bold pixie cuts, το μαντήλι ταιριάζει σε κάθε κούρεμα.

4 εντυπωσιακά χτενίσματα με μαντήλι στα μαλλιά

Πουά μαντήλι δεμένο σαν μπαντάνα

Άφησε τα μαλλιά σου στην φυσική τους υφή και πρόσθεσε στη συνέχεια ένα μαντήλι. Οι χρυσοί κρίκοι απαραίτητοι για να ολοκληρώσεις ένα ρετρό beauty look.

Launchmetrics Spotlight

Η κλασική paisley μπαντάνα είναι ιδανική για τα beachwear looks

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

To μαντήλι σε ένα total black σύνολο

Ένα μαντήλι σε μαύρο χρώμα θα αναδείξει τα μαλλιά σου και θα ενσωματωθεί άψογα σε ένα total black σύνολο (σκέψου το συνδυασμένο με μαύρα slip φορέματα).

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Δέσε το γύρω από το κεφάλι σου

Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ponytail και στη συνέχεια τύλιξε το μαντήλι γύρω από το κεφάλι. Bardot vibes για το καλοκαίρι.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight