CELEBRITIES

Η Δανάη Μπάρκα παίζει μπουγέλο με το λάστιχο στην αυλή και λέει αλήθειες για ενήλικες μόνο

Instagram/danai_barka/

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει μερικές ακόμα ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στις διακοπές της, τις οποίες φέτος έχει μοιράσει ανάμεσα στη Μεσσηνία και τη Σέριφο με ενδιάμεσους σταθμούς εντός κι εκτός Ελλάδας, όπως μαρτυρούν όσα επιλέγει να κοινοποιεί στα social media.

Η Δανάη Μπάρκα, όπως θα δεις στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, κάνει μπάνιο με τον μικρό Ίωνα στην αυλή με το λάστιχο, και μας δείχνει την ουσία του καλοκαιριού. Στη λεζάντα της δημοσίευσης της τονίζει ότι είναι σημαντικό να διατηρούμε την παιδικότητά μας, καθώς τα παιδιά δεν κρίνουν και δεν περιθωριοποιούν. Παρακάτω είναι συγκεκριμένα το κείμενο, στο οποίο εξέφρασε τις σκέψεις της.

«Αποφασίσαμε με τον Ίωνα να κάνουμε μπάνιο με το λάστιχο έξω αντί για την ντουζιέρα. Όταν ήμουν μικρή, στις διακοπές ήταν σχεδόν «κανονικότητα» το μπάνιο στην αυλή ή στις ταβέρνες με λάστιχα αν ήμασταν σερί έξω, ή στον κήπο της γιαγιάς μου, ή ακόμα κι αν δεν είχαμε πάει θάλασσα πάλι το τολμούσαμε.

Τότε δε μας ένοιαζε τόσο πολύ να ζούμε aesthetic την καθημερινότητά μας, την ζούσαμε ξέγνοιαστα αληθινά και χωρίς ταμπέλες. Την ζούσαμε όπως μας ερχόταν χωρίς να αναλύουμε δεύτερες σκέψεις και χωρίς να θέλουμε να προβάλλουμε στους διπλανούς μας ότι είμαστε καλύτεροι κι ανώτεροι γιατί απλούστατα οι διπλανοί μας ήταν κι αυτοί στο μπουγέλο της αυλής μας.

Τα χρόνια περνάνε όμως κάποια πράγματα διατηρούνται με προσπάθεια και βοήθεια απ’ τις «νέες γενιές». Εύχομαι να θυμόμαστε πάντα την ανεμελιά & την παιδικότητα μας, με τα μάτια ενός παιδιού που δεν κρίνει δεν περιθωριοποιεί & δεν ξεχωρίζει κανέναν. Απλά, παίζει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Δανάη Μπάρκα ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό. Η εκπομπή Πάμε Δανάη επιστρέφει με τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορείς να δεις το teaser εδώ. Σε συνέντευξή της στο LadyLike πριν ακόμα η ίδια βρεθεί σε ρόλο παρουσιάστριας στην τηλεόραση, η Δανάη Μπάρκα είχε μιλήσει για την άπιαστη τελειότητα που η κοινωνία απαιτεί από τις γυναίκες κυρίως να φτάσουν, αναφερόμενη και στη συμβολή των social media και των ΜΜΕ σε αυτήν.

«Με ενοχλεί που οι εικόνες ανέφικτης τελειότητας είναι παντού, όχι μόνο στα social media. Στην τηλεόραση βλέπουμε τα ίδια ρούχα, τα ίδια κορμιά. Με ενοχλεί ότι κάπως καλουπώνουμε τους ανθρώπους γύρω μας, νέους και πιο μεγάλους. Με ενοχλεί που μας μαθαίνουν ότι πρέπει να έχουμε ανάγκη να μοιάσουμε στους γύρω μας και ότι το τέλειο είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα. Δεν μου αρέσει που δεν προσαρμόζεται ο καθένας στο τι του αρέσει. Προσαρμόζεται στο τι πρέπει να φορέσει ή πώς πρέπει να είναι» είχε αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.