STYLE SHOPPING

10 office staples από τα Mango που είναι “very demure” για το γραφείο

Launchmetrics Spotlight

Η επιστροφή στο γραφείο, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, για εμάς τους Έλληνες, δεν ήταν ποτέ μια εύκολη διαδικασία. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η περίοδος που οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε restart και γεμίζουμε μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Το να επιστρέψεις, λοιπόν, από μια καθημερινότητα που περιλάμβανε ανέμελες και χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα, σε αυτή του πρωινού ξυπνήματος, της ρουτίνας και των αυστηρών deadlines, μπορεί να ρίξει το ηθικό σου και να σε κρατάει «πίσω» στα όσα έζησες την περίοδο αυτή. Παρ’ όλα τα post με summertime blues διάθεση και την επιτακτική ανάγκη για επιβίωση, υπάρχει ένας τρόπος να φέρουμε «τούμπα» αυτό το συναίσθημα και να νιώσουμε ότι το τέλος των διακοπών και η επιστροφή στο γραφείο, είναι στην πραγματικότητα μια ευκαιρία για ανανέωση πνεύματος, εαυτού και -φυσικά- γκαρνταρόμπας. Η μόδα μας βοηθάει σε αυτό και η ανανέωση των office looks μας, είναι ένα μέσο για να ανανεώσουμε νου και στιλ.

Καθώς η μόδα επηρεάζει την ψυχολογία μας (και το αντίθετο), μπορούμε να βρούμε μια διέξοδο από τις σκέψεις που μας κρατάνε πίσω στις διακοπές. Μπορούμε, μέσω της μόδας, να αναπτερώσουμε το ηθικό μας και να νιώσουμε καλύτερα, αναδεικνύοντας το στιλ και την αυτοπεποίθησή μας με office looks που μας εκφράζουν.

Για να το καταφέρουμε αυτό, πρέπει να ξεκινήσουμε από τα basics. Από τη workwear γκαρνταρόμπα μας δηλαδή, από την οποία καλό είναι να μην λείπουν κάποια staples, κάποια ρούχα και αξεσουάρ δηλαδή, που μας προσφέρουν πρακτικότητα και διαχρονικό στιλ.

Με τις τάσεις της μόδας, τις τελευταίες σεζόν, να γιορτάζουν τα classics και να μας υπενθυμίζουν τη γοητεία ενός απλού (φαινομενικά) ρούχου που όμως, μέσω του design του ξεχωρίζει και μας επιτρέπει να το φορέσουμε με διάφορους τρόπους, το να έχουμε στην ντουλάπα μας αυτά τα staples, είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Αν και “very demure” για το γραφείο, λοιπόν, τα παρακάτω office staples θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, με mindful τρόπο όμως, ώστε να τα φοράς τώρα, αλλά και όλο τον χρόνο στο γραφείο.

Αυτή η ανανέωση δε, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φρεσκάρεις τον ενδυματολογικό σου εαυτό και να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν, με αγορές που δεν θα μετανιώσεις και που θα φοράς για πολύ καιρό ακόμα.

Με τη βοήθεια του brand Mango, που η αισθητική των συλλογών του ακολουθεί αρκετά αυτή τη φιλοσοφία, βρήκαμε όλα τα must-haves για το γραφείο που θα φοράς ξανά και ξανά.

Τα office must-haves για να ανανεώσεις το στιλ σου στο γραφείο