CELEBRITIES

Η Ράνια Τζίμα επέστρεψε από τις διακοπές με ανανεωμένη εμφάνιση και ακόμα πιο κοντό καρέ

2567032 NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Όσο κι αν θεωρούμε ότι οι ευχές «Καλό χειμώνα» θα έπρεπε να διώκονται ποινικά όσο ακόμα διανύουμε τον Αύγουστο, η επιστροφή των περισσότερων από εμάς στη δουλειά μετά τις διακοπές μας κάνει να διαφαίνεται το αναπόδραστο τέλος του καλοκαιριού στο όχι και τόσο μακρινό βάθος του τούνελ. Ανάμεσα σε όσους επιστρέφουν στα καθήκοντά τους είναι και οι παρουσιαστές της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης. Η Ράνια Τζίμα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η anchorwoman του Mega τις περασμένες εβδομάδες αναρτούσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από θάλασσες και καλοκαιρινά τοπία. Η παραλία της Βουλιαγμένης απ’ όπου αναφώνησε μέσω της λεζάντας της στο Instagram «επιτέλους καλοκαιράκι», έδωσε τη θέση της στην ωραιότερη παραλία της Μεσσηνίας, όπως αποκάλεσε η Ράνια Τζίμα το Πετροχώρι Μεσσηνίας, όπου βρέθηκε. Έπειτα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega «έβαλε πλώρη» για τη Νάξο.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της όμως, η Ράνια Τζίμα, μάς ενημέρωσε για την επιστροφή της στην αίθουσα σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Mega. Τα «αποτελέσματα» των διακοπών είναι εμφανή στην ανανεωμένη της εμφάνιση, καθώς όπως θα δεις κι εσύ στην φωτογραφία που ανάρτησε αγκαλιά με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτη Μαλέλη, η Ράνια Τζίμα απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της στις παραλίες των διακοπών της.

Εκτός από το μαύρισμα μπορείς να διακρίνεις και μία ακόμα αλλαγή στην εμφάνισή της κι αυτή αφορά το hairlook της, καθώς η anchorwoman του Mega επέλεξε ακόμα πιο κοντό καρέ για την επιστροφή της στη δουλειά.

«Επιστρέψαμε κι εμείς», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία της με τον Σταμάτη Μαλέλη, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν η Ράνια Τζίμα ποζάρει χαμογελαστή με το κοντό καρέ της και το σατέν καλοκαιρινό της φόρεμα κατά την επιστροφή της στη δουλειά.

«Δελτία κάνω 3 χρόνια, κεντρικά δελτία κάνω 2 χρόνια, αυτό μου ήρθε σε μεγάλη ηλικία, οπότε είναι δύσκολο να “σαλέψεις” σε αυτή την ηλικία, έχεις δομήσει κάποια πράγματα μέσα σου», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Ράνια Τζίμα για τη δουλειά της.

«Επίσης, η δουλειά, παρόλο ότι είναι πολλές ώρες, είναι ένα παράθυρο. Μπαίνω σε έναν άλλον κόσμο για κάποιες ώρες, κλείνω τον διακόπτη μόλις συνεχίζω και μετά έχω μία κανονικότατη ζωή. Δεν έχει καμία διαφορά», συνέχιζε η Ράνια Τζίμα που αποκάλυψε ότι κάνει κάθε μέρα την αυτοκριτική της.

«Βρίσκω λάθη μου καθημερινά, αλλά δεν νομίζω ότι έχω αδικήσει ποτέ κανέναν από τους συνομιλητές μου, δεν το πιστεύω. Μήπως για πολλά χρόνια ήμασταν ανεκτικοί και τώρα ξαφνικά που γίνονται ‘κανονικές’ ερωτήσεις, μας φαίνεται κάτι φοβερό; Ο κόσμος έχει κάποιες απαιτήσεις και πρέπει να έχει κι από εμάς, είμαστε εκεί για τον κόσμο και όχι για τους εαυτούς μας. Έχω βρει λάθη σε διατυπώσεις μου, σε θέματα διαχείρισης εσωτερικής ισορροπίας», τόνιζε η anchorwoman.

Στην προσωπική της ζωή η Ράνια Τζίμα είναι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει την 8 ετών κόρη τους, Ελένη. Για εκείνη και το πώς διαχειρίζεται την διασημότητα των γονιών της είχε μιλήσει επίσης στην ίδια συνέντευξη.

«Η κόρη μου δεν καταλαβαίνει ακόμα πολλά -και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό- γιατί δεν τη βάζουμε εμείς σε μία ζωή που να καταλάβει ότι η μαμά της κάνει μια δουλειά που είναι διαφορετική. Ζει απλά, κανονικά. Και οι φίλοι μου με βοηθούν πολύ, είναι κανονικοί άνθρωποι. Υπάρχουν και “κανονικοί” δημοσιογράφοι που ζουν και παλεύουν για την καθημερινότητά τους. Υπάρχουν και οι “τζαζ”, που έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.