CELEBRITIES

Hailey Bieber: Ο Justin Bieber διάλεξε και το πρώτο μανικιούρ που έκανε ως μαμά. Χαριτωμένο ή cringe;

Rodin Eckenroth/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images/Ideal Image

Είναι ειδήσεις σαν κι αυτές που με κάνουν να καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μας λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Σαν να είναι πολλοί μικροπλανήτες μέσα στη Γη. Σε άλλον πλανήτη ζουν οι διάσημοι του Hollywood, σε άλλον οι δισεκατομμυριούχοι, σε άλλον εμείς, ο μέσος όρος, σε άλλον όσοι ζουν καθημερινά με τον φόβο του πολέμου, της φτώχειας, της ασιτίας, της καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων τους. Οι διαφορές μεταξύ των μικροπλανητών μας είναι χαώδης. Στον πλανήτη Hollywood τα πράγματα συχνά μοιάζουν με διαφήμιση. Οι πρωταγωνιστές τους νοιάζονται μόνο μην πέσει η φρυγανιά στο πάτωμα την ώρα του αψεγάδιαστου πρωινού τους. Άλλες φορές αντιμετωπίζουν το μανικιούρ τους σαν μεγαλεπίβολο κοινό project ή μία ακόμα απόδειξη της αγάπης τους. Enter Hailey και Justin Bieber.

Στις 24 Αυγούστου 2024 ο Justin και η Hailey Bieber ανακοίνωσαν τον ερχομό του γιου τους στον κόσμο. Ο τραγουδιστής ήταν που μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου τους στο Instagram γράφοντας με κεφαλαία γράμματα στη λεζάντα: «Καλωσόρισες σπίτι Jack Blues Bieber». Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε την λεζάντα που «φώναζε» ενθουσιασμό από μακριά με ένα emoji που έδειχνε ένα αρκουδάκι. Μάλλον το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία.

Τα μάτια των fans τους όμως έπεσαν κάπου αλλού στη φωτογραφία, στο μανικιούρ που υιοθέτησε για τον τοκετό η Hailey Bieber. Το χέρι της Hailey Bieber αγγίζει την πατούσα του μωρού της και το γαλλικό micro French μανικιούρ της ήταν σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με τη Vogue (κι όποιον έχει μάτια και διαβάζει τις beauty στήλες του Ladylike και όλου του κόσμου) τα μανικιούρ της Hailey Bieber είναι φαινόμενο. Εκείνη και η nail artist, Zola Ganzoright, μπορούν να βάλουν οτιδήποτε στα νύχια της, από φρούτα μέχρι glazed chrome donut και όλα γίνονται τάση.

Φυσικά και για το μεγάλο γεγονός της γέννησης του Jack Blues Bieber η Zola ήταν εκεί. Μόνο που αυτή τη φορά δεν επέλεξε η Hailey το «πιο ήσυχο, περισσότερο nude, λευκό micro French» μανικιούρ στα αμυγδαλωτά της νύχια, όπως το περιέγραψε η nail artist. Το επέλεξε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την nail artist «Ο Justin διαλέγει τα μανικιούρ της Hailey τελευταία κι αυτό ήταν δικό του αίτημα». Η beauty συνεργασία τους ήρθε να επικυρώσει τη συνεργασία τους ως γονείς; Μπορεί. Μοιάζει με ένα ακόμα project σχεδιασμένο να μας κάνει να πούμε “aww” για την αγάπη που μοιράζονται. Και το λέμε, δεν έχουμε πρόβλημα. Παράλληλα μπορεί να αναρωτιόμαστε και πόσο ελεύθερο χρόνο έχουν οι αγαπημένοι μας celebrities με μία μικρή ζήλια, εντάξει;

Πάντως το να διαλέγει ο/η σύντροφός σου το τι θα φορέσεις (από το σώμα μέχρι τα νύχια σου), είναι ένα από τα σημάδια ότι έχει ελεγχτική συμπεριφορά κι ελπίζω αυτό να μην ισχύει στην περίπτωση της Hailey και του Justin Bieber. Δεν το λέω εγώ, το λέει το WebMD στο άρθρο του Σημάδια ελεγκτικής συμπεριφοράς. Ένα από αυτά είναι το να επιμένουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, που μπορεί να εκδηλώνεται ακόμα και σε μικρά πράγματα, όπως το να φοράς κάτι που δεν αρέσει στον/την σύντροφό σου και να επιμένει να το αλλάξεις ακόμα κι όταν εσύ διαφωνείς.

Το ζευγάρι πάντως κάνει πολλά πράγματα μαζί, εκτός από το να διαλέγει μανικιούρ για τη Heiley Bieber. Έχουν εμφανιστεί με ασορτί looks, μαλλιά, ενώ έχουν αποκτήσει και matchy matchy τατουάζ σε περισσότερες από μία περιπτώσεις (η τελευταία ήταν για να προωθήσουν το άλμπουμ Peaches του pop star). Ίσως είναι το πιο χαριτωμένο ζευγάρι εκεί έξω. Ίσως φλερτάρει ενίοτε με τα όρια του cringe.

Η αγάπη είναι αγάπη όμως κι όπως κι αν την εκφράζουν αν αυτή είναι υγιής, μόνο καλό κάνουν. Αν είναι εκείνοι ευτυχισμένοι στον δικό τους μικροπλανήτη εμάς, στον δικό μας μικροπλανήτη μας περισσεύει.