CELEBRITIES

5 διάσημες γυναίκες που έχουν κόψει μαχαίρι τα ραντεβού και εξηγούν. Θα γελάσεις, θα κλάψεις ή θα ταυτιστείς;

Evan Agostini/Invision/AP Images

Το να βγαίνεις ραντεβού είναι μία δραστηριότητα για γερά νεύρα. Ναι, έχει τη χαρά της ανακάλυψης ενός νέου προσώπου και την προοπτική να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά υπάρχει εξίσου και η προοπτική όλα να πάνε στραβά και να ζήσεις απλά έναν μεγάλο εκνευρισμό. Επίσης, η δέσμευση έχει και τα καλά της έχει και τα στραβά της. Κάποιοι άνθρωποι περνούν και μόνοι τους καλά (και καλύτερα), τα καταφέρνουν μια χαρά, δεν σε έχουν ανάγκη ευτυχώς, τους είσαι πλέον περιττός τέρμα και τελείωσε. Στην παραπάνω κατηγορία ανήκουν οι παρακάτω διάσημες γυναίκες που έχουν κόψει τα ραντεβού μαχαίρι.

Οι διάσημες γυναίκες που δεν βγαίνουν ραντεβού, δεν αρνούνται να μοιραστούν δημόσια την απόφαση αυτή στη ζωή τους, εξηγώντας καμιά φορά και το γιατί. Σε γενικές γραμμές το συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει είναι ότι απολαμβάνουν την ελευθερία τους περισσότερο από τις σχέσεις, αλλά ας τις αφήσω να τα πουν με τα δικά τους λόγια.

Linda Evangelista

Alberto Pellaschiar/AP Images

Ειλικρινής μέχρι ωμότητας υπήρξε η Linda Evangelista μιλώντας για τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει πλέον να βγαίνει ραντεβού ή να κάνει σχέση με οποιονδήποτε σύντροφο.

«Δεν θέλω να κοιμάμαι με κανέναν δίπλα μου πια», είχε πει στους Sunday Times. «Δεν θέλω να ακούω κανέναν να αναπνέει», τόνισε έπειτα και μετά από αυτή την εξήγηση κάθε follow up ερώτηση έμοιαζε περιττή.

Diane Keaton

διάσημες γυναίκες ραντεβού Willy Sanjuan/Invision/AP Images

Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια η Diane Keaton δεν βγαίνει ραντεβού γιατί δεν της αρέσει. «Έχω πολλούς άντρες φίλους. Έχω πολλούς φίλους αλλά κανένα ρομαντικό ραντεβού. Όχι. Φιλάκια», είχε απαντήσει στο InStyle για το αν επιθυμεί να βγει ξανά ραντεβού στη ζωή της. Φιλάκια, Diane!

Sharon Stone

Evan Agostini/Invision/AP Images

Η Sharon Stone επίσης δεν βγαίνει ραντεβού. «Έχω τελειώσει με τα ραντεβού. Τέλειωσα με αυτά επειδή βρίσκω τους ανθρώπους ανειλικρινείς και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Απολαμβάνω τον χρόνο μου μόνη μου και τον χρόνο με τα παιδιά μου και τους φίλους μου περισσότερο. Δεν χρειάζομαι άλλο ένα παιδί», είχε πει στην εκπομπή της Drew Barrymore και ποιος να της φέρει αντίρρηση;

Jane Fonda

διάσημες γυναίκες ραντεβού Richard Shotwell/Invision/AP Images

Την επιθυμία της να μην ξανακάνει σχέση έχει μοιραστεί σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar η Jane Fonda. «Δεν θέλω να κάνω ξανά σχέση, σεξουαλική σχέση, ποτέ ξανά. Δεν έχω αυτή την επιθυμία», έλεγε αρχικά η ηθοποιός. Σε άλλη της συνέντευξη στο Vanity Fair είχε πει: «Μπορώ να τα καταφέρω πολύ καλύτερα μόνη μου».

Whoopi Goldberg

διάσημες γυναίκες ραντεβού Evan Agostini/Invision/AP Images

Την ίδια έλλειψη επιθυμίας μοιράζεται και η Whoopi Goldberg. Η ηθοποιός που έχει παντρευτεί 3 φορές στο παρελθόν έχει δηλώσεις ότι έχει το κεφάλαιο «σχέσεις» στη ζωή της.

«Δεν ψάχνω κάποιον για να είμαι μαζί του για πάντα ή να ζήσω με κάποιον. Δεν θέλω κανέναν στο σπίτι μου», είχε πει για το πώς έπαψε να πιστεύει στο «για πάντα» των ρομαντικών σχέσεων ή καλύτερα έπαψε να το επιθυμεί.