EDITOR'S PICK

Editor’s Pick: Τα fashion buys της εβδομάδας είναι πουκάμισα για το γραφείο. Σατέν και printed, έχουμε απ’ όλα

Launchmetrics Spotlight

Kάθε Δευτέρα, η fashion editor του LadyLike, Κέλλυ Νόβακ, επιλέγει τα αγαπημένα της fashion buys της εβδομάδας.

Πείτε με τρελή, αλλά από τις μεγαλύτερες απολαύσεις επιστρέφοντας στο γραφείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι η ανανέωση της workwear γκαρνταρόμπας μου. Τα περισσότερα ρούχα που φοράω στο γραφείο, τα φοράω λίγο-πολύ παντού, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω μια ξεχωριστή γκαρνταρόμπα για τη δουλειά.

Σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που είναι αποκλειστικά «αφιερωμένοι» στο γραφείο, και για να είμαι ειλικρινής απ’ αυτούς δεν λείπει ένα πουκάμισο. Τα πουκάμισα κατατάσσονται εξάλλου ψηλά στη λίστα των essentials της γκαρνταρόμπας για το γραφείο (όσοι δεν είναι σαν εμένα δηλαδή και αφιερώνουν μερικά ρούχα αποκλειστικά γι’ αυτό), οπότε μπορώ να πω ότι διατηρώ κάπως τις ισορροπίες, όσον αφορά το ντύσιμό μου στο γραφείο και έξω απ’ αυτό. Σε αυτό βοηθάει βέβαια και το ότι λατρεύω τα πουκάμισα και να τα φοράω στο γραφείο είναι σίγουρα από τα highlights, ακόμα και περιόδους σαν αυτή που η επιστροφή στο γραφείο μετά το καλοκαίρι, είναι κομματάκι πιο μελαγχολική.

Αυτό όμως που λατρεύω ιδιαιτέρως στα πουκάμισα, είτε τα φοράω στο γραφείο, είτε αλλού, είναι το αποτέλεσμα. Έχουν ένα διαφορετικού είδους versatility από τα υπόλοιπα classics της γκαρνταρόμπας: είναι δυναμικά, αλλά και ρομαντικά ταυτόχρονα. Έχουν κάτι το παραδοσιακό και το αντισυμβατικό μαζί. Συνδυάζουν αυστηρότητα αλλά και μια χαλαρότητα ταυτόχρονα. Ένα πουκάμισο έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το εύρος στα styles, τα υφάσματα, τις γραμμές, τα χρώματα κ.ο.κ. που κυκλοφορούν στην αγορά και που γιορτάζουν την πολυδιάστατη φύση τους.

Αυτό, αυτόματα, κάνει τα πουκάμισα ένα τρομερό ρούχο για το γραφείο. Γιατί, ακόμα και αυστηρό dress code να έχεις, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξεις, αυτό το πουκάμισο θα σου επιτρέψει να εκφράσεις και μια διαφορετική πλευρά του εαυτού και του στιλ σου.

Αν θέλεις μια πιο κλασική εμφάνιση, ένα λευκό ή ένα γαλάζιο θα σε βοηθήσουν να την υποστηρίξεις άψογα. Ένα με παχιές, πολύχρωμες ρίγες συμβαδίζει περισσότερο με τη μόδα του σήμερα. Ένα σατέν είναι πιο sensual αλλά και σοφιστικέ ταυτόχρονα. Ένα με prints ή σε έντονο χρώμα δείχνει τη fun πλευρά του εαυτού σου.

Όλα αυτά, δεν μπορούν παρά να μας κάνουν πιο δημιουργικούς με το στιλ μας, ακόμα κι αν πρόκειται για το στιλ του γραφείου. Με τα πουκάμισα μπορούμε να εκφραστούμε λίγο παραπάνω με τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, ειδικά περιόδους σαν αυτή, μετά τις διακοπές. Και εν τέλει να κάνουν τη μετάβασή μας λίγο πιο ομαλή, πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα πιο stylish.

Για το πρώτο, post vacation, Editor’s Pick της εβδομάδας, λοιπόν, βρήκα τα πιο ωραία πουκάμισα για το γραφείο που, στην πραγματικότητα, θα μπορείς να φοράς κι αλλού.

Φαρδύ πουκάμισο
MINDYOURSTYLE.GR

Φαρδύ πουκάμισο

Mind your style
45.00€ 29.90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Πουκάμισο με cut-outs
R-SHOP.GR

Πουκάμισο με cut-outs

Karl Lagerfeld
219,00 € -50% 109,50 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Cropped πουκάμισο
AOSCONCEPT.COM

Cropped πουκάμισο

AOS
115,00 € 92,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ